Sertésragu bográcsban recept


1 kg sertéshús
1 kg burgonya
2 db vöröshagyma
25 dkg zöldborsó
25 dkg zöldbab
25 dkg sárgarépa
pirospaprika
paprikakrém
1,5 dl fehérbor
só,
A Sertésragu bográcsban elkészítési módja:
Az apróra vágott hagymát az olajon üvegesre pároljuk,hozzáadjuk a 2x2cm-es kockára vágott húst. 10-15 perc után rátesszük a sárgarépát,majd még 10 perc után a babot,zöldborsót,és a kockára vágott burgonyát.Felöntjük annyi vízzel,hogy ellepje.Fűszerezzük,beleöntjük a fehérbort és puhára főzzük.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: roxford, 2008. júl. 4. 08:42
A sertésragu bográcsban elkészítési módja és hozzávalói.