Sertéscsülök vadas mártásban recept
A Sertéscsülök vadas mártásban hozzávalói:1 kg füstölt csülök
2 szál sárga és fehérrépa
1 fej vöröshagyma
1 ek olaj
1 ek liszt
2 dl tejföl
5 szem bors
2 babérlevél
cukor
ecet
só
A Sertéscsülök vadas mártásban elkészítési módja:
A csülköt kuktában puhára főzöm. Kihülés után vékonyan felszeletelem. A sárga-, és fehérrépát a felkarikázott hagymával együtt az olajon megpárolom, az összes hozzávalót beleteszem annyi vízbe, amennyi ellepi és felforralom, beleteszem a húst és egy napra hűtőszekrénybe teszem. Másnap felforralom, puhára főzöm, majd a zöldségeket áttöröm. Behabarom és a húsra öntöm. Spagettivel, vagy makarónival tálalom.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: syl33, 2007. febr. 15. 19:32
A sertéscsülök vadas mártásban elkészítési módja és hozzávalói.