Seherezádé torta recept

Hozzávalók:
600g csokis üres keksz
400g slagkrém
400ml szénsavas ásványvíz
200g porcukor
250g margarin
1l tej
3 csomag karamella ízű puding
9 kanál cukor
A Seherezádé torta elkészítési módja:
Megfőzni a tejben a pudingot. Hagyni kihűlni-időnként megkeverni, hogy ne keményedjen a teteje. A margarint és a porcukort elkeverni majd hozzáadni a kihűlt pudingot. Felverni a slagkrémet a 400ml ásványvízzel. A tálunkba rakni egy sor kekszet ( 4x5 keksz), arra pudingot és egy vékony réteg slagkrémet majd új sor keksz és így tovább hatszor. A kimaradt slagkrémmel dekorálni a tortát.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: bd8f0b56fe, 2015. máj. 15. 17:35
A seherezádé torta elkészítési módja és hozzávalói.