Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Seherezádé torta recept

Seherezádé torta recept

A Seherezádé torta hozzávalói:
Hozzávalók:

600g csokis üres keksz
400g slagkrém

400ml szénsavas ásványvíz
200g porcukor
250g margarin
1l tej
3 csomag karamella ízű puding
9 kanál cukor


A Seherezádé torta elkészítési módja:
Megfőzni a tejben a pudingot. Hagyni kihűlni-időnként megkeverni, hogy ne keményedjen a teteje. A margarint és a porcukort elkeverni majd hozzáadni a kihűlt pudingot. Felverni a slagkrémet a 400ml ásványvízzel. A tálunkba rakni egy sor kekszet ( 4x5 keksz), arra pudingot és egy vékony réteg slagkrémet majd új sor keksz és így tovább hatszor. A kimaradt slagkrémmel dekorálni a tortát.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A seherezádé torta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook