Cukormentes epres-kókuszos joghurttorta recept
A Cukormentes epres-kókuszos joghurttorta hozzávalói:A krémhez:
10 dkg kókuszreszelék
7.5 dl joghurt (natúr)
2 csomag zselatinfix
2 ml vanília aroma
0.5 citromból nyert citromhéj
25 csepp folyékony édesítőszer (ízlés szerint)
10 dkg eper
Az alaphoz:
15 dkg háztartási keksz (diabetikus)
10 dkg kókuszreszelék
10 dkg margarin
A Cukormentes epres-kókuszos joghurttorta elkészítési módja:
Az alaphoz összetörjük vagy ledaráljuk a kekszet, összegyúrjuk a lágy margarinnal és 10 dkg kókuszreszelékkel. Egy tortaformát kibélelünk folpackkal, és belenyomkodjuk a kekszes masszát. Az epret felszeleteljük, és a kekszes massza tetején elterítjük. A joghurtot összekeverjük a zselatinfixszel (habverővel), a citromhéjjal, vaníliával, édesítőszerrel, kókuszreszelékkel, és az eper tetejére öntjük/simítjuk. Díszíthetjük eperrel vagy citrommal (fantázia) - legalább 3 órát hűtjük, utána könnyen szeletelhető.
Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei
A receptet beküldte: bd8f0b56fe, 2015. máj. 12. 06:36
A cukormentes epres-kókuszos joghurttorta elkészítési módja és hozzávalói.