Segítsünk karácsonykor IS (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Segítsünk karácsonykor IS
Valami ilyenen gondolkozom én is.
Hogy kezdted el?? felajánlottad? Kérdezted,hogy elfogadnák -e..
Segítenél ebben?
Ált a vöröskeresztesek és egyéb szervezetek dolgozói hazaviszik azt, ami számukra hasznos.
Én személyesen segítek 1-2 családnak, holott mi is rá vagyunk/lennénk szorulva.
Nem akarok ünneprontó lenni..
De az én szomszédom épp a tegnap hozott haza egy "gyűjtőhelyről az unokáinak 5 db gyönyörű plüssjátékot...Ő ls egy ilyen gyüjtőhelyen "dolgozik"...Hmmm
akkor ,hogy is van ez??
Kiegészítem a cikket: A Mikulásgyár idén a Vöröskereszt számára is gyűjt. Idézem a vöröskereszt honlapjáról:
Kedves Adományozó!
Idén is várja az adományokat a MikulásGyár és a Magyar Vöröskereszt. Segítse Ön is rászorulókat és adja le adományait az országban található gyűjtőpontok valamelyikén! A MikulásGyárba elsősorban tartós élelmiszer, tisztító-és tisztálkodási szereket, játékokat várunk. Az adományok célba juttatásáról idén is a Magyar Vöröskereszt gondoskodik.Megyei szervezeteink adják át az adományokat a legrászorultabbaknak.
Segítsünk együtt! Köszönjük!
Milyen adományokra van a leginkább szükség?
- tartós élelmiszerek, édességek (cukor, liszt, konzerv, száraztészták, stb…)
- tisztító-és tisztálkodási szerek
- jó minőségű játékok
- jó állapotban lévő mesekönyvek
A Felvonulási térre vagy az ország 9 Plazájába hozott ajándékokat, felajánlásokat nem szükséges becsomagolni, akár kézben, akár dobozban, akár nejlonzacskóban is hozhatod.
Nagyon jó, hogy felhívjátok ezekre a figyelmet! Adni mindenki tud, ha csak 1000 Ft értékben, akkor annyiban, de az is nagy segítség sok embernek.
Mi ma délután viszünk tartós élelmiszert és tisztálkodószereket a Mikulásgyárba, körülbelül 25 ezer forint értékben. Mikulás-ajándékok helyett ezt adjuk egymásnak, a karácsonyi pénzből is lecsíptünk egy kicsit. Így kevesebb édességet eszünk, viszont ennyivel is több család fog mosolyogni az ünnepkor.
Nagyon örülök, hogy adhatunk!
EZ volt a fő lényeg számomra, amiért érdemes volt elolvasni a cikket- mert gondolom,magát az akciót mindenki ismeri-:hogy a posta ingyen elszállítja vidékről is.
Ez igazán remek:)
Ugrás a teljes írásra: Segítsünk karácsonykor IS
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Ne csak Karácsonykor segítsünk!