Segítsük egymást a fogyásban! (beszélgetős fórum)
Hát valószínű bíztatjuk egymást és megosztjuk edzéseinket ételeinket.
Gondolom.
Még várom hogy befogadjanak:DDD
Sziasztok!
Majd én is olvasokírok néha ide.
A klubb az valami egyebet jelent?
Sziasztok.
Épp csatlakozom a klubhoz.
Remélem veletek könynebb lesz leadni a kilókat, mint egyedül:D
Ha nem az nem az én hibám :D:D
/Vicc volt./
sziasztok
48 éves Pasi vagyok 3 hónap alatt mínusz 11kg életmód váltás másként étkezés (napi5X) heti 2-3 edzés kardió-TRX-súlyzó (igazán nem szakadtam meg)
ha érdekel valakit a "titok" szivesen segítek!!!
szépnapot kitartást mindenkinek
Annyi fogyókúrás klub van már, nem tudom hová akartok belépni? Vagy már benn vagytok?
Egy pár fogyis fórumra már beírtam, de klubba még nem emlékszem, hogy beléptem volna.
Sziasztok!
Gyertek a klubba :)
Szia! Örök fogyózó vagyok és örök kövér.
Ma kezdtem el egy fogyókúrát, hát kíváncsi leszek rá. Megrendeltem a Slim Fit-tet. Kíváncsi leszek az eredményre. Tavaly Gastroyalos kaját ettem, kb. fél évig lement jó pár kíló, viszont anyagilag már nem bírtam tovább finanszírozni. Abbahagytam, majd jött a karácsony, szilveszter és szépen visszajött 5-6 kiló.
Szóval csatlakozom hozzátok.
Sok sikert kívánok mindenkinek!
Sziasztok,
hétfőn kezdtem 108 kilóval, egyelőre Norbi kaját rendelek,majd magam is átállok a rendszerre, remélem két hét alatt beállok a kisebb adagra és ráérzek a módszer lényegére.
Mozogni is elkezdtem, elipszisezek. többet iszom vizet és gyógyteát, legalább a tea elveszi az étvágyamat annyira vacak az íze számomra.
További ajánlott fórumok:
- Fogyózz velem együtt és segítsük egymást!!!
- Lelkes és kitartó fogyitársakat keresek!!! Segítsük egymást!!!
- 10-, 20-, 30 kg-ot szeretnék leadni! - segítsük egymást!
- Hétfőtől jobban odafigyelek a kalória bevitelre, amikor lehet számolom is.ki tart velem?segítsük egymást
- Egészségesebb életmódra váltók gyertek beszélgetni - segítsük egymást!
- Kevés az akaraterőm, de nagyon szeretnék lefogyni! Ha Te is segítsük egymást!