Segítsetek!!!Hogy lehet lelkileg feldolgozni úgy egy válást hogy én még mindig szeretem a férjem? (beszélgetős fórum)
Nyilván azért akar válni a férjed,mert v.mi nem kóser a házasságban.Talán jött valaki az életébe?
Nehéz így véleményt mondani,nem írsz róla semmit...így csak találgatni lehet.
A lényeg, hogy magadban zárd le a múltat!
ha ez sikerül onnantól könnyebb lesz minden..ez tapasztalat!!
Nekem ez majdnem 2 évbe telt, de megérte..most boldogan várom a picuromat a mostani párommal!
Az ex férjemmel pedig nagyon jó a kapcsolatunk, telefonon beszélünk és ha jön a gyerekekért (mert nekünk is volt 2 közös)mindig van pár szavunk egymáshoz!
Fel a fejjel, az élet megy tovább!!
látod ide is írhatsz akár:) gondolom van más is hasonló cipőben, vagy élt már át ilyen nehéz dolgot.. egyik ismerősöm pl naplót írt, azt mondta ez nagyon sokat segített neki, és azóta is írja, ha jó ha rossz dolog történik vele. és ma ha visszaolvassa sok mindenen csak elmosolyodik és tovább lapoz..
most lépnem kell, ha gondolod írj privit, du-este felé leszek ismét
szegénykém:-(
A gyerekek legyenek a fontosak! Velük foglalkozz és csináljatok közös programokat, hogy ki tudják zökkeni ebből az állapotból, mert ha nem teljesen bekattansz és Ők látják a kárát! Minden esetre az apjukat soha ne szidd és ne mondj rosszat róla a srácoknak! Nehéz nagyon nehéz, de légy türelmes magaddal és foglad el magad valamivel! Akár a házi munka akár a munka, akár séta bármi csak ne gondolkozz és ne filozz, hogy ha nem igy lett volna mi lenne! Ez megtörtént és vége, tedd rá a pontos TE magad, de ezt csak Te és Te tudod megtenni, senki más!
Igen, az idő segít, ezt tapasztalatból mondom, addig meg kell 1-2 nagyon jó barát. Már ha biztosan nincs esély az újrakezdésre...
ne legyél sokat egyedül, vegyen körül mindig család, barátok, szervezzetek programokat, hogy ne legyen időd egyedül búsulni és sírdogálni.
nehezen, de muszáj túllépned!
Én is ebben a cipőben jártam 5 évvel ezelőtt, de lezártam a múltat..igaz nagyon rossz volt és sokat sírtam..de aztán jött egy másik férfi az életembe és most boldogabb vagyok vele, mint valaha is voltam!
majd az idő segít, nehéz lesz és talán hosszadalmas is! Drukkolok neked hogy minél előbb sikerüljön!
Talán majd egy új kapcsolat segít egy picikét, de azt is meglelni, hiszen a boldogtalanság az ember arcára van irva és úgy meg még a kutyának sem kell!
További ajánlott fórumok:
- Megcsalás után, ki hogyan tudta feldolgozni a dolgot?
- 1 éve halt meg a barátnőm, nem bírom feldolgozni... Csak 2 évet tölthettünk együtt :'(
- Anyukák, hogy tudtátok feldolgozni lelkileg, hogy megcsászároznak, pedig te nagyon nem arra készültél?
- Segítsetek feldolgozni dolgokat! Adjatok tanácsot!
- Megcsalt a férjem! Nem tudom feldolgozni magamban a történteket!!!!
- Hogy lehet lelkileg feldolgozni, hogy el kell adnunk a szülői házat, voltatok ilyen helyzetben, hogy éltétek ezt meg?