Segítsetek! MR felvétel, mit jelent? (tudásbázis)
Szia!
Voltam kontroll mr-en és minden változatlan :)
Tünetem semmi, csak migrén miatt küldtek MR-re, biztos, ami biztos alapon. Az MR-em nem lett jó, de minden más vizsgálat VEP, EKG, komplett vévétel, fene tudja milyen nyavalyákat nem néztek negatív, illetve jó lett.
Most egy hónapja voltam kontroll MR-en, a helyzet állítólag változatlan, szóval lehet hogy semmi, de nem tudnak biztosat mondani, mindenesetre bíztató, hogy migrénem sem volt már vagy jó 1 éve.
Remélem nálad sem találnak "komolyabb" nyavalyát!
Szia!
Voltam neurológusnál és hát ő is kérdőjellel mondja, hogy sm, mert voltam VEP vizsgálaton és minden rendben, nincs látóideg gyulladásom, minden rendben, 3 hónap múlva kontroll... Nekem láb ás kézfájásim vannak, szédülök és az arcomba többször olyan érzéskieséses érzés, de megfigyeltem, hogy ha be van feszítve a nyakam akkor érzem... Még azt hozzá teszem, hogy pánikbeteg vagyok... Neked milyen tüneteid voltak??
Ilyenem nekem is van. Én már túl vagyok néhány neurológus konzin, és egy kontroll-MR-en, teljeskörű szemészeti vizsgálaton, EKG-n, teljes minden ilyen-olyan markeres vérvételen.
Én is ráparáztam, ne aggódj! Milyen tünetekkel mentél neurológushoz?
Nekem nagyon valószínű, hogy a migrén okozta vagy ez okozza a migrént, fene se tudja. Az a "jó" az MR-ben, hogy minden normálistól eltérő dolgot kimutat, de azt nem, hogy mi okozza, mit okoz és ránézésre egy orvos se tudja megmondani, hogy azok a foltok ott éppen micsodák... azok a laesiok lehetnek az SM-jelei, lehetnek a migréné és lehetnek a semmié is. Én bizakodom a kontroll-MR-em szerint a tavalyihoz képest nincs változás
A leleteddel várd meg az orvosod!
Ne diagnosztizáld magad a netről vagy innen.... :/
Koponya MR voltam, SM gyanúval vizsgáltak!
Véleménybe ezt irták: Multiplex fehérállományi, subcorticalis laesio. Variációs jobb ACP.
Ez mit jelent?? SM???
További ajánlott fórumok:
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- 2000-ben érettségiztem. Szeretnék jelentkezni költségtérítéses felsőfokú oktatási intézménybe. Kell felvételi vizsgát írni?
- Az mit jelenthet ha a tüdőszűrőtől egy olyan papír jött ki, amire azt írták, hogy "nem sikerült a felvétele"?
- Hol lehet jelentkezési lapot kapni a felvételihez?
- Felsőoktatási Felvételi 2009 jelentkezők segítsetek
- Mit jelent az rtg. felvételen a következő.....?