Segítsetek! Ki mit hallott a vetélés után mit ajánlott szedni, hogy a következő várandósságnál ne legyen nagy a kockázat? (beszélgetés)
Szia!
Én nekem tavaly volt egy elhalt terhességem áprilisban műtöttek meg,majd a mensim nem akart rendszereződni....a lényeg hogy én PreMens(barátcserjét)szedtem amitől volt rendesen havim igaz 42napos ciklusaim voltak,de nem volt semmi baj-e mellett meg szedtem az Elevitet nekem a Gravida nem vált be!
A PreMens 3.havi adagját kezdtem el szedni amikor is abba hagytam mert éreztem hogy tuti baba van!!
És így is lett vasárnapra vagyok kiírva!
Remélem tudtam segíteni!
11. héten!:(
de ez 2008 októberében történt!
Tapasztalatból: Femibion 800, c, e vitamin, és orvosilag ellenőrzött progeszteron pótlás(utrogestan, duphaston).
Megkérdezhetem hanyadik héten ment el?
Palástfű tea a ciklus 2. felében és a terhesség alatt, ez segíti a progeszteron termelődését.
E, C vitamin, mert méh erősítő és folsav!
Magne b6, mert lazítja az izmokat, ezáltal könnyebben fúrja be magát a kicsike.
Amúgy is tanácsos magzatvédő vitamint szedni már teherbeesés előtt is.
Vagy legalább folsavat.
Én Elevit helyett Gravidát szednék (én azt szedtem), mert magyar, és a magyar nők igényei szerint lett kialakítva. De amúgy mindegy, nem sokban különböznek.
További ajánlott fórumok:
- Újabb szólánc-Az adott szó első két betűje legyen a következő szó utolsó két betűje.
- SZÓjáték! Az előző szó végből elveszünk tetszőleges számú betűt, és azzal kezdjük a következő szót!
- Írjunk közösen 4 soros verset! A következő 1 sorral bővítse! Az 5. látogató indítson újat!
- Akassz le néhány betűt az elejéről és told a következő végére :D
- Városok - A város utolsó betűjével kezdd a következőt
- Milyen magzatvizsgálatokat ajánlott elvégeztetni 38 évesen belekalkulálva a vetélési kockázatot is?