Segítsetek, kétségbe vagyok esve, lehetek terhes? (beszélgetés)
Itt voltak a szüleim,reggel iszonyatosan fájt a hasam alja,vettem be Algoflex M-et,és két No-Spa Forte-t,persze nem egyszerre,így délre nagyjából elmúlt.
És már jön a szép élénk piros vérecske! :D
Már bocsi megint hogy ezt így kiírom :D
De olyan jól összejött minden,a mai program is,a menzesz is megjött,úgyhogy tök jó kedvem van :)
Nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek aki írt,de főleg nektek,akik a mai napig támogattatok az írásotokkal.
El sem tudjátok képzelni,hogy ez nekem mennyit segített.
Köszönöm szépen!
Hahó,lányok!Most voltam pisilni,és jött egy kis barnás rózsaszínes valami!
Szerintem reggelre megjön.
Már bocsi hogy ezt így ide kiírom,de én úgy örülök.
Egyből felvisítottam a wc-n ülve a férjemnek :D :D
Tök jóóó :)
Köszönöm nektek,hogy még mindig írtok nekem :(
Nagyon jól esik :(
Most mennem kell,szép napot!
Egyébként, mint írtam nem lehet teljességgel kizárni a terhességet, viszont annyira nüanysznyi esély van arra, hogy az vagy, ami miatt nem érdemes ennyire stresszelni.
Egyébként tegyük fel, bejön az a 0,00000001 % és terhes vagy-tényleg annyira kilátástalan a helyzet, hogy megtartsd? Ha már később amúgy is terveztétek, tényleg nem lehetne megoldani?
Nálam combba sugárzó fájdalom akkor volt,amikor felfáztam.Amitől pedig szintén késhet.
De úgy volt,hogy én még nem éreztem,hogy fel vagyok fázva.Tehát nem kellett többet pisilni,nem fájt a vesém,semmim.Hanem néha a szúrt a petefészkeim környékén és lesugárzott a combomba.Fájt,de nem foglalkoztam vele,gondoltam elmúlik hamar.Aztán pár nappal később már fájt a vesém,nem bírtam felkelni.Kiderült,hogy vese- és húgyhólyaggyulladásom van.
Reggeli hányinger kb. a 6. héttől jelentkezik a nagy többség esetében.
Sokaknál nem is jelentkezik.
A combba sugárzó fájdalomról meg nem is hallottam még.
Combba sugárzó tompa fájdalom?És a reggeli hányingerem?Bár az nem ébredés utáni volt már,nem tudom hogy az mikor szokott jelentkezni.
Légyszi,írd már le konkrétan,hogy mi zárja ki az esetemben a terhességet. :(
A neten mindennek megtalálod az ellenkezőjét, felesleges belebonyolódnod.
Figyelj, ha menstruálsz is, találni fogsz ezer anyukát, akik a terhességük elején véreztek, tehát ha megjön sem jelent 1000 százalékot, ilyet nem fogsz találni.
Fejben kéne végre rendet rakni, és elfogadni, hogy nem lehetsz terhes.
Másik fórumon mondták.
Mindenhol mást írnak arról,hogy hány nap után érdemes tesztelni :(
Ugyanez nekem kimutatta, hogy terhes vagyok anno.
Ha negatív, akkor negatív, plusz általánosan hányinger sem jelentkezik ennyire korán, maximum iker terhességnél.
Nem vagy terhes.
Lehet hogy inkább naplót kellene írnom.
Szerintem a 2 hét alatt ennyire rosszul még nem éreztem magam.
Készülnöm kellene a holnapi vendéglátásra,és úgy érzem hogy képtelen vagyok bármit is csinálni.
Itt vergődök a laptoppal az ágyban,hányingerem van,csak sírok,és csak arra tudok gondolni,hogy miért nem jött meg.
Legalább valami kis rózsaszín akármi...de semmi.
Tévedés volt ez a hajnali nagy öröm.
Menzesznek még nyoma sincs,és hányingerem van,majd elalszok.
Ááá bárcsak elnyelne a föld!!!
Na megcsináltam a reggelit is,az is jól látható negatív!
Megnyugodhatok?
Azért egy picit már sikerült :)
Csak abban bízom,hogy nem volt még korai.
Sajnos csak Romed teszt volt...
Nem sok jót hallottam róla :(
Az van rajta hogy 25mlU/ml.
És az elején az,hogy "Az elmaradt menstruáció 1. napján kimutatható a terhesség!"
Ez most mit jelent?Hogy előtte nem?Jajj...nem értek hozzá :/
Nem bírtam tovább.Már nagyon kész vagyok.
Most hoz a férjem tesztet,ha minden igaz kettőt.
Megcsinálom most az egyiket,reggel meg a másikat.
De már most remegek és bőgök mint az atom.
Az is igaz... :(
Csak attól félek,hogy pozitív lesz...
Én már azt se bánom ha a medvepark közepén elborít a vér,csak jöjjön.
Na,mindegy,majd lesz valami.
Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!
Szerintem akkor tennéd tönkre, ha végig ezen idegeskednél.
Csináld meg, és aztán nyugi lesz végre.
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek? Hogy legyek okos? Hogy tudjam meg az igazat? Kétségbe vagyok esve, minden jel arra mutat, hogy megcsalt.
- Kétségbe vagyok esve :-/
- Ketsegbe vagyok esve! Azt hiszem teherbe estem, szerettem volna ezt a parommal megbeszelni, de figyelemre sem meltat...
- Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála 15 évvel idősebb férfibe.
- Ha a teszt alapján terhes vagyok, de a menszeszem megjött, akkor is lehetek terhes?
- Mensi előtt vagyok 1 nappal, a méhszáj fenn van kemény és picit nyitva. Lehetek terhes?