Segítsetek, Csajok! Hol lehet legolcsóbban pelushoz jutni (nagyobb kiszerelésben)? (tudásbázis)
Sziasztok.
Mi is Tesco-s pelust használunk a kezdetek óta. Nem a "VOLUE" minőséget, hanem a másikat.
De most a Tescoban van akciós Liberó, 4.600 Ft volt a 84 darab, így 54 Ft-ba jött ki darabja. Ha a Tesco-s pelust nem akciósan vesszük 2800Ft-ért, annak 50 Ft-ba jön ki darabja. Így érdemes kivárni az akciót (eddig 1600Ft volt a legjobb ár) és jó sokat venni belőle. Nálunk volt, hogy a család több tagja külön-külön pénztárban áll be dupla csomag pelussal, mert limitált volt a vásárlás mennyisége! :))
Minden esetre nem biztos, hogy az olcsó jó, de a legdrágább sem válik be biztosan! Mi a Pampers-re allergiásak voltunk, nem is használtuk el a csomagot, tovább adtam a családban. Ugyanígy jártunk a "hypoallergén" törlőkendővel! Azt is Tesco-sat használunk.
Próbálkozni kell, melyik válik be és melyik nem.
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat:)A Tesco-s pelenkáról már én is hallottam,hogy nagyon jó...akkor ezek szerint érdemes felderíteni egy-két helyet,mielőtt az ember ész nélkül vásárolgatna...gondolom a zsákosból is több fajta van,ezért is eltérőek a vélemények!!!Bared, érdekes,hogy Szegedet említetted,ott laknak Anyósomék,igaz mi Pesten,de sosem lehet tudni...van kit riadóztatni:)
Megnézem a Rossman-osat is,bár már a "márka" mintha fémjelezné az árat is...
Köszönöm még1x,belekukkolok a tesz-vesz-es hírdetésekbe is,sok okos dolgot találtam már ott is!!!!
Nagy köszönet még egyszer!!!!!:)
Én a neten is láttam ilyneket a teszveszen,és a vaterán is vannak ilyen hirdetők.
De bababoltokban is van zsákos, sőtt már az Eurós boltban is láttam.
Szia!
Én is vettem ilyet de csalódtam benne nagyon.Náluk van egy maszek bababolt és ott találtam rá.Amikor újszülött volt a lányom vettem 70db-ot ,aztán alig vártam hogy fogyjon el.Ami nekem bevált és nem is túl drága az a Rossmanos.
Sziasztok!Hallottam már olyanról,hogy zsákban darabra lehet pelust vásárolni és állítólag minél nagyobb kiszerelésben veszed,annál olcsóbb?Az a kérdés,hogy ezt merre lehet beszerezni??
Köszönöm előre is a segítséget!!!
További ajánlott fórumok:
- Magyarországon hol a legolcsóbb az öregek otthona, szociális otthon?
- Tetoválás- lehető legolcsóbban a lehető legjobbat
- Hol lehet nagyobb kiszerelésű őrölt fahéjat vásárolni?
- Hol lehet venni nagyobb kiszerelésben ricinusolajat hajápolás céljából?
- Pampers Lets go pelenkából mekkora a legnagyobb kiszerelés?
- KI tudja? Hol lehet legolcsóbban vásárolni pelletet? Menyibe kerül 1 tonna és milyen kiszerelésben f 1tonna és milyen kiszerelésben árulják