Segítséget szeretnék kérni munka ügyben! (beszélgetés)
Szia!
Hatósági bizonyítványt kell kérned a Start kártyához. Ezzel az igazolással kell elmenned a területileg illetékes APEH-hez. Ott állítják ki a kártyát az igazolás alapján. A munkaügyiben keresd meg az az embert, aki a közvetítésekkel foglalkozik. Valószínűleg ő már tud arról, hogy te közvetítve leszel egy munkáltatóhoz, mivel a munkáltató őt felkereste. :) Majd a közvetítés alapján törölni fognak a rendszerből. A papírokat postázzák. (nyilvántartásból való törlés határozat). Az OEP igazolványod már nincs a kirendeltségen, mivel nem vagy ellátott. Több mint valószínű, hogy az Önkormányzatnál van, ahonnét kapod az BPJ-ást. Ez egy ellátás, aminek a folyósítási időszakát rögzíteni kell a könyvecskében.
Remélem, hogy segíthettem. Szép napot! :)
Szia!
Gondolom ez melyik támogatásos foglalkoztatás lesz. Igen, ehhez be kell menned a munkaügyibe, és ott aki intézi majd az ügyedet (aki ezt az EU-s támogatást intézi) fog veled foglalkozni.
A start kártyát kell elintézned, valamint a szükséges papirokat össze kell szedned. Ezek nagy része otthon vannak.(előző munkahelyi kilépő papirok, tb kiskönyv, stb.)
A támogatás lemondására úgy emlékszem, hogy 15 napod van.
Több,mint 1éve regisztrálva vagyok a mezőkövesdi munkaügyi központba és kb:1év kapok az önkormányzattól bérpótló támogatást(28.500ft)
Megkaptam egy állást és valószínű,hogy április 1-től leszek foglalkoztatva,annyi volt a munkaadó kikötése,hogy bérpótló juttatásban részesüljek illetve legyen start extra kártyám.
És mondta,hogy menjek be a munkaügyi központba és intézzem csütörtökig a papírokat.Most nem tudom,hogy jelentsem-e be a munkaügyibe,hogy lesz munkahelyem április 1-től?Vagy elég csak jövőhéten bemenni és akkor addig még kapok ezt a bérpótló támogatást?Csak akkor nem tudom,hogy a munkáltató milyen papírokra gondolt?
Vagy nem tudom,hogy nem -e arra gondolt,hogy a támogatást intézzem,amit a bérpótló támogatás után kap a főnök.Vagy azt neki kell intézni?
Felhívni sajnos nem tudom,mert külföldön tartózkodik és csak csütörtökön jön haza és akkor fog hívni,hogy mit sikerült intéznem.
Aki tud kérem segítsen!Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Aki munkaügyben dolgozik segítsen!!!
- Segítségek szeretnék kérni kutya ügyben
- Tanácsot és segítséget szeretnék kérni ingatlan - öröklés - stb. ügyben
- Szabadság ügyben szeretnék segítséget kérni.
- PDA-t szeretnék venni, és ez ügyben szeretnék segítséget kérni!
- Mellimplantátum ügyben szeretnék segítséget kérni! Budapesten és Szegeden kit ajánlatok?