Segitseget mit tehetek? Telefonos zaklatás :( (beszélgetős fórum)
Sziasztok,
Én feljelentést tettem telefonos zaklatás ügyében kb.3 hete. Van valakinek ilyen tapasztalata, hogy hogyan működik a dolog tovább? Megtettem a feljelentést. Mégegyszer behívnak kihallgatásra, vagy lekérik a számot a szolgáltatótól? És nekem megmutatják a listát? Vagy csak a számot adja ki, ami iymeretlen? Vagy hogy működik?
Köszi a segítséget,
Mindenkinek köszönöm a jótanácsokat. Ma benn voltam a T..-nál. Arrol nem tudnak hogy a telefonon le lehetne csak egy számot tiltani. Én se tudok központilag eggyet,csak ugy lehetett megoldani ,hogy minden visszahívos sms-t letíltottak felém. No de nem baj mert ugyis csak ez az egy kis kö...g hívogatott ,mindenki más normálisan telefonál ha akar velem beszélni. Majd ha akarom késöbb vissza tudom állítatni.
Sziasztok
Igen, ez igaz!
Csak ezért felesleg sorba állni, megmondják telefonon is!
Mindegy, amit lehetett már szerintem elmondtunk! :)
Engem is zaklattak, amikor felvettem a telefont, szerencsémre mindig azt mondtam csak, hogy: halló..
Olyan negyedszeri zaklatás után mondtam bele azt: "Tessék, patológia, miben segíthetek?" Na ezzel befejezte a kis köcsög..
A szolgáltató ezzel nem tesz semmit.
Max elmondja hogy tegyen feljelentést, cseréljen szàmot, vagy megnézi hogy a telefonban állítható-e a tiltás!
Ez nagyon jó !!:DDDD
Holnap bemegyek intézkedek , talán sikerül letiltanom. Nem szeretnék jelentgetni ha nem muszály . De ha másképp nem ,akkor ugy lesz.
Köszi mindenkinek!
Milyen számról hív?
Mert nekem is volt ilyen én ökör meg visszahívtam hogy megtudjam ki az,ugy emlékszem tök normális szám volt,de mégis többe került mint normál esetben,szerintem pont ez volt a célja hogy hívjam vissza :-((
Tedd ide ki nyilvánosra a számát....és vagyunk itt egy páran,majd mindenki rácsörög egyet:D:D:D
A Nokiához sajna nem értek:(...
De ha beviszed a szolgáltatódhoz,szívesen segítenek:)
Na ,meg is nézem van a telomba ilyen lehetöség !
KÖszi!!!
Gondolom elöször mekéne probálni a telefontársaságnál . A rendörségen szerintem feljelentést kéne tenni ,az meg megen nekem macera :( Igy jártunk :((
Biztos valami tini lehet , csak nem felnött !!
várjatok még egy pár napig,és ha a helyzet nem változik, menjetek el a rendőrségre.
Én már voltam ott ilyen ügyben, nekem azt mondták, egyszerűbb ha számot váltok. De akkor is utánna kell járni annak, ki az illető zaklató. Én Feljelentést tennék ismeretlen tettes ellen, zaklatásért.
sok telefonban már le lehet tiltani, nem muszáj központilag.
és ha nem titkos a szám, akár interneten utána is nézhetsz ki a fene az illető.
14 éves fiam arra panaszkodott ,hogy valaki naponta többször visszahivo sms-t küld neki. Hiába akarta felhivni nem vette fel neki soha , gondoltam na majd én felhívom ,és majd jól elintézem ! Én kis naiv !:(( most engem is hivogat ,de nagyon durván kb 10 percenként !
Szerintetek a szám alapján le lehet valahogy tiltatni ?
További ajánlott fórumok:
- Megismerkedtem egy férfival segítséget kérnék!!
- Menyek és vejek, a segítségeteket kérném
- Ha semmi nem segít a koszmó eltávolításában... mit tehetek még? Segítséget várok!!!
- Állandó telefonos zaklatás.
- Telefonos zaklatás, a hívószám ismert de nem áll le mit tehetnék?
- Mi számít már zaklatásnak, aminél rendőrség segítségét is lehet kérni?