Segítség! Túl sötét lett a hajam.... (beszélgetés)
Egyébként én is ki vagyok akadva, mert sokkal sötétebb lett a hajam, mint ami a dobozon van, vagy a haj mintán. Ez miért van?
Most pl. világos mogyoró barna színt vettem (syoss), és majdnem fekete lett a hajam. Pedig olyan közép barna volt, világosabb kopott barna volt a hajam.
Legközelebb sötét szőkét veszek, komolyan, attól talán világos barna lesz. És remélem azért le fog kopni ez a szín is....
Milyen rosszat hallottál a hennáról?
Én két éve hennázok és semmi baja a hajamnak.
Sőt! A barna árnyalatait is el lehet érni vele, ha indigóporral kevered!
Én csak ajánlani tudom mindenkinek!
Persze a piacon sokfélét lehet kapni.Sajnos van ami kb 1-2% hennát tartalmaz és ráírják, hogy hennafesték, pedig nem sok köze van a hennához. Ha mégis kipróbálnád, jól nézz körül mibe fektetsz be!
ááá, nem növesztettem le, az a halálom amikor valakinek lenő a haja :)))
Csak kerestem egy olyan fodrászt aki jó minőségű alapanyagokkal elkezdte világosítani, szépen lassan. És feketéből 1 év alatt szőkésbarna lettem :)
Barátnőm és így járt, mint te csak az övé fekete lett, neki is a ColourB4-et ajánlottam és nála is bevált. Előtte én is sokat bújtam a netet, és nem olvastam róla semmi rosszat.
De van a syossnak is valami világosítója én azt nem mertem.
Nekem is volt fekete és lassan lett barna, aztán szőke, most barna, de lehet lesz újra fekete :D egyébként barna vagyok :))
De persze a lényeg hogy egészséges maradjon a hajam :)) ezért csak fokozatosan váltok.
Ugye, hogy nem beszélek hülyeséget! :)
Nekem fekete, ezt nehéz változtatni, és nincs is kinek. :)
További ajánlott fórumok:
- Leszívattam a hajamat, világosabb lett a vártnál. Ráfestettem barnával, de túl sötét lett. Mit csináljak?
- Vettem hajfestéket, sötétbarnát, de nagyon fekete lett tőle a hajam. Milyen praktikával lehet kicsit halványítani?
- Ammónia mentes hajfestékkel festettem be a hajam. Túl sötét lett! Tudnám világosítani?
- Fodrász segítséget kérek - festett szőkéből sötét barna lett a hajam színe, segítenél?
- Colour B4-el szívattam le a fekete hajam és festettem be élénk vörössel, de nagyon sötét lett, ha újra ráfestek élénkebb vöröst érhetek el?
- Vöröses-barnás sötét hajból (hajszínezővel lett színezve) milyen lesz a hajam, ha rézvörös festéket festek rá? (de semmi szőkítés előtte)