Segítség... szerető lettem és vagyok (beszélgetés)
szédítő mennyiségű gondolatot btudok cserélni ebben a témában
de egyet jegyezz meg: a válófélben lévő pasik a legaranyosabbak a világon...csak egyetlen nagy probléma van velük: hogy tulajdonképpen nősek!
és nem is olyan biztos, hogy ezt fel akarják adni, mégha égre földre esküdöznek, ill éjt nappallá téve szapulják az asszonyt
Sziasztok!
1 éve, hogy megkaptam a "szeretői státuszt" egy kisgyermekes apucitól. De nem így kezdődött - azaz erről nem így értesültem. Kezdetben megigérte, hogy el fog válni hisz már kihült a kapcsolata. Jól bele szerettem ahogy csak lehetett és most a szokásos két alternatíva: vagy megszokom vagy megszököm. Szívesen beszélgetnék megcsalókkal (inkább férfiakkal), akik hajlandók néhány gondolatot csereberélni.
Szerintem NEM vagy szeretö ! Fuggetlen vagy , es a testi kielegiteshez kell valaki !/jobb mint a "valami!"...DDD/
A nyugati vilagban , nagyon sok karierista nönek/ferfinek NINCS ideje udvarolni/udvaroltatni es ez 1-praktikus , egyszeru megoldas ! Van olyan amikor a nö/ferfi meg fizet is a muvelt,kifinomult több nyelven beszelö JO szeretöert !
Bocs, elment kétszer.
Ezt már nem a kérdésedre írom, nem rád értem, csaka szó jelentésén gondolkodtam el: a legtöbb esetben szerintem a szerető szájából az lenne a tényszerű megállapítás, hogy ágyasa valakinek, nem pedig a szeretője. Ha majd jönnek erre hozzászólások, egy közmondással fogok válaszolni.
Amikor találkoztok, nem is beszélgettek? SZó nélkül irány az ágy? Hogy műküdik ez? Felhívjátok egymást, hogy mikor akartok szexelni?
Te minek érzed magad? Nem csapsz be senkit, nem hazudsz senkinek, nem ámítod magad. Ha ez így jó számodra, tök mindegy, minek nevezzük ezt a "státuszt". Én ezt akkortól ítélem el, ha valamelyikőtöknek lesz majd érzelmi kapcsolata, tud róla a másik, és mégis megmarad a szex kapcsán történő összejárás.
Amikor találkoztok, nem is beszélgettek? SZó nélkül irány az ágy? Hogy műküdik ez? Felhívjátok egymást, hogy mikor akartok szexelni?
Te minek érzed magad? Nem csapsz be senkit, nem hazudsz senkinek, nem ámítod magad. Ha ez így jó számodra, tök mindegy, minek nevezzük ezt a "státuszt". Én ezt akkortól ítélem el, ha valamelyikőtöknek lesz majd érzelmi kapcsolata, tud róla a másik, és mégis megmarad a szex kapcsán történő összejárás.
Mit jelent az számodra, hogy "az edzőmmel vagyok"?
14 éves vagy, ez már majdhogynem büntetőjogi kategória, vagy talán az is.
Hogy lehetne neked megmagyarázni, hogy ez a tanár nem normális érzületű ember? Ha nincs is rendben a házassága ( amit ugye csak onnan tudsz, hogy ő mondta? ) akkor sem lehet jövője ennek a kapcsolatnak!! Eszeme jutott az is, hogy csak szívatod a fórumosokat, és egy szó sem igaz a történetből.. De ha mégis.... A szüleid tudnak róla? Akármit is érzel, mert nem hinném, hogy ez valódi szerelem, ha egyedül nem boldogulsz, segítséget kell kérned! Ebben a "kapcsolatban" te csak sebeket szerezhetsz!
Remélem még a szabadabb erkölcsű fórumozók is egyet értenek velem ebben.
sziasztok!nmigazán tudom mit tegyek...
az edzőmmel vagyok aki 21 évvel idősebb mint én...és persze házas...de nmvalami boldog...ugyanis a felesége tönkreteszi..ezt nmcsak én látom így hanem az edzőtársaim is..kölcsönösen vonzódunk egymáshoz, de van egy nagy problémám...nmlehetnék az, de mégis szerelmes lettem...pedig nmszabadna... és állandóan elkell rejtenem az érzéseimet a társaim előtt ami nagyon nehéz...úgykell vele viselkednem mintha közömbös lenne számomra...mintha skrizofén lennék.....valaki segítsen...írjatok létszives!!!
Sok sok nő jár hasonló cipőben. Én már túl vagyok rajta! Nem irigylem aki egy ilyen előtt áll esetleg. Találtam egy olyan helyes kis verset.
"Csalhatatlan nem vagyok,
Mondom amit mondhatok,
Nem vagyok se jó,se rossz,
országos városlakó."
Sziasztok,
Minden elismerésem a Tiéd!! Remélem hamarosan boldog leszel!! :)