Segítség! - Nem tudok aludni! (beszélgetés)
Sajna, ehhez nem kell pici gyerek, én 20 éve így alszom :(
Mostanra kialakítottam az életemet ehhez idomulva: éjfél előtt nem fekszem le, és fél hat körül felkelek. Nappal sosem alszom, mert váltott műszakban dolgozom, a szabad délutánok pedig kerti munkával telnek. Hétvégenként elutazunk.
Evvan... hozzá lehet szokni :)
Már felállítottam a kedvenc közmondásom, aludni ráérek a sárga földben is.
Sziasztok Lányok!
10 éves a nagyobb gyerkőcöm, a pici 8 hónapos. Sajnos én napközben egyáltalán nem tudok elaludni. Éjjel meg nem csak az a gond, hogy nem tudok elaludni, hanem sokszor felébredek, most éjjel összesen kb 4 órát, ha aludtam.
Most próbálok valami alváscentrumot keresni, ahol tudok orvosi segítséget kérni, mert már nagyon kivagyok.
Idáig a citromfű teát próbáltam, filterest, meg friss citromfűvet is, de nem jött be.
Szia!
Hallottál már az alvási apnoéról? Ez egy betegség, amit kivizsgálás után többféleképpen tudnak gyógyítani. Viszont minél hamarabb megállapítják a betegséget, annál jobb, mert elég komplikált a dolog. Szoktál horkolni?
Ha jobban érdekel a téma, írj egy privit, részletesen leírom, hogy miben áll ez a betegség.
Szia!
Írtad, hogy sok mindent kipróbáltál már!
Én pánikbeteg vagyok és kipróbáltam a nyugtató teát, hogy minnél kevesebb gyógyszert vegyek be. Amióta ezt a teát iszom vannak napok amikor nem is kell a gyógyszer.
Nekem is sok gondom volt az elalvással, és sokszor hajnalban kelltem!
De amióta ezt a teát iszom minden rendben!
Ha csak az alvással van gond akkor este lefekvés előtt egy csésze és nekem bevállt!
Orvosnál voltál? lehet, hogy tudna segíteni!
Van segítséged a közelben (szülők)? Ha igen, akkor használd ki! Amíg alszik a pici te is próbálj pihenni! A nagyobbtól tudsz egyébként? Mennyi idősek?
További ajánlott fórumok:
- Bevettem egy csomó altatót már, de nem segít, nem tudok aludni. Mit tegyek?
- Nem tudok zajban aludni
- Macskámtól nem tudok aludni, hajnalban nyávog és nagyon idegesít. Mit lehetne tenni?
- Nem tudok aludni
- Nem tudok aludni, unatkozok
- Hogy oldjam meg? Macskáktól nem tudok aludni, de ha kizárom őket, kaparják az ajtót és a kutya rosszul van, mert nincs levegő.