Segítség! Az betegséget jelez, hogyha nagyon széles szájjal vigyorgok, annak hatására a bal szemöldökömnél bemozog egy “ideg?” (tudásbázis)
Én is a legrosszabbra gondoltam, mikor elkezdett úgy zsibbadni az arcom, hogy nem bírtam kikelni az ágyból. Aztán pár vizsgálat után kiderült, hogy "csak" pajzsmirigy alulműködés..pedig nég koponya ct-m is volt. Január vége óta szedem a gyógyszerem és már nem zsibbadok. :)
Ha aggódsz, menj el házidokihoz, max. csináltat egy labort. :)
Ha komoly bajod lenne, a széles vigyor régen eltűnt volna az arcodról.
Szóval nyugi:)
Na most kipróbáltam. Nálam is bemozgott valami a bal szemöldökömnél, de ha nem figyelem külön, akkor észre sem veszem.
Te se vedd észre az ilyen apróságokat, mert ezzel csak megkeseríted az életed, ami egyébként lehetne derűs és boldog is.
Unokatesómnál pl.az egyetlen tünet az volt, hogy minden reggel hányt. Rosszul nem volt, nem émelygett, egyszer csak jött... Jópár vizsgálaton átesett, mire gyanakodni kezdtek ilyesmire. Sajnos kiderült hogy csomó áttét volt a gerincében is.
Apám kollégájának viszont pokoli fejfájás jelezte a tumort, ő sajnos belehalt.
Te mint anonim csak a tünetekről beszélhetsz, a diagnózist majd a fórumozók állítják fel.
Ha tudsz nagyon széles szájjal vigyorogni, akkor nagy baj nem lehet 😀
Az agydaganatnak rendszerint teljesen más tünetei vannak. Felnőtteknél általában egy epilepsziás roham lehet az első jele, azon kívül személyiségváltozás. De lehet izomgyengeség, a mozgáskoordináció öszehangolatlansága.
Vagy esetleg ismeretlen érzésű fejfájás, ami a reggel, amíg vízszintesben vagy erősebb, majd, napközben enyhül.
További ajánlott fórumok:
- Szenvedély betegségek felsorolása
- Van-e valami betegséged és tudod-e a lelki okát?
- Pszichés betegségeimmel nehéz élnem a felnőttek életét 44 évesen. Sokat szenved a lelkem. Fel sem növök talán soha?
- Centrális diabetes insipidus! Van valakinek itt ilyen betegsége?
- Pajzsmirigy betegségek és egészséges életmód
- Milyen betegségek után jár emelt családi pótlék?