Menj be szépen a rendőrségre, és kérj egy jegyzőkönyvet, hogy ott voltál náluk, határozatot bemutattad, hogy járjanak el a gyermekek átadásánál, elhelyezésük helyének megváltoztatásánál.
Kéred indokolják meg írásban, miért nem tudtak a gyermekek ügyében eljárni.
Ezzel a jegyzőkönyvvel menj be a bíróságra,és kérd a segítségüket.
Jelezheted a Gyámhivatal felé is, hogy nem jött létre a gyermekek átadása, hogy tudjanak róla, de ők nem végrehajtók, nem tudnak ölre menni a gyermekért.
Azt te érzed, mennyire vannak veszélyben a gyerekek a mamánál.
Mindent nyugisan intézz, hiszen egy netán kiabáló szülőt nem biztos, hogy alkalmasnak vélnek a gyermek elhelyezésére.
Sajnos néha 1 hajszálon múlik, hogy a gyermeket kiemelik a családból, mert nem tartanak senkit alkalmasnak a gyermekek biztonságos nevelésére.
Igen ott is fogom a holnapi nap folyamán. A rendőrök azt mondták erosszakal nem tehetik kő a gyerekeket a házból. Pedig a határozatban kímemelve szerepel hogy rendőri közlemüködéssel.
Az, hogy valaki kéri a nagymama segítségét, mert éppen bármi miatt ilyen helyzetbe kerül, teljesen más, mintha a gyámhivatal helyezi el nála a gyerekeit, még ha ideiglenesen is...
Én megnézném azt az esetet, hogy a rendőrök ott vannak, nálad a papír, és a nagyi közli, hogy nem, és erre a rendőrök azt mondják, hogy OK, és elsétálnak.
Ha mégis így lenne, te nem itt írogatnál, hanem a gyámhivatalnál vernéd az asztalt...
Nem vették el a gyerekeket hanem családi probléma miatt kértem a mamátol segítséget hogy ideiglenesen gondozza a gyerekeket. De erre kértem hogy szuntessek meg. Helyre állt az életem vissza kaptam őket és nem adja vissza őket. Igen én vagyok az anya. Ahogy már ezt is írtam.
Nem ez volt a kérdés. Ne is haragudj. A kérdés az hogy hogy hajtható végre. Picik a gyerekek. Ha jó helyen lennének és annyira szeretné őket akkor nem vette volna el a gyamhival.
Miért lett a nagymama a gyerekeid gyámja? Mennyi idősek a gyerekek? Bizonyára jobban szereti őket,azért nem akarja elengedni!A szülei miért nem gondoskodtak róluk???
Tegnap kellett volna átadni a gyerekeket. A nagymama veszélyezteti a gyerekeket. Mivel felmenti a gyám tisztsége alól. Mert nem tudott normálisan gondoskodni a gyerekekről. A gyámhivatal dolgozói azt mondták már nem az ő hataskörük. A rendőrség kint volt de nem adták át a gyerekeket. Azt mondták ok nem tehetik meg hogy kitepik a gyerekeket a lakásból.
Családba fogadással lett a nagymama a gyám? Ki veszélyezteti jelenleg a gyermeket? Mi van a határozatban, melyik nap kell átadni, illetve miért? Gyámhivatali dolgozóval kellett volna menni.
Kérj rendőrségi segítséget, ha kezedben van a kihelyező határozat.
Szerintem erre itt legtöbben nem tudunk neked válaszolni, mert legtöbbünknek szerencsére sem mi sem az ismerettségi körünkben nincs olyan akitől elvették volna a gyerekeit. Kérdezz meg egy ügyvédet, rendőrt, vagy anyákat segitő szervezetet, akik foglalkoztak már hasonló esetekkel.
Tegnap kaptam a gyamhivataltol határozatot amibe az állt hogy mrgszuntettek a gyerekek ideiglenes elhelyezését (súlyosan veszélyeztetve vannak) és a gyám a személyes holminaival együtt adja át nekem mint édesanyjának a gyerekeket. A nagymama a gyám ezt nem tette bezárta gyereket a lakásba. Rendőri segítséggel mentem oda többszöri felhívásra sem adta oda a gyerekeket . A gyámhivatal azt mondta ennél többet nem tudnak tenni mert nem az ő hataskörük.