Segíts magadon isten is megsegít? (beszélgetős fórum)
Biztos jó munkás ember kell neki :D
Mi meg nem azok vagyunk.
Szégyen.
Sejtettem, hogy valami nem oké velem, de már tudom:
vidéki diplomás vagyok, ráadásul egészséges.
Kár belém és a fajtámba a zoxigén.
(ez már kezd olyan tudományos Szalacsi-feelingbe átmenni).
De az sem mindegy milyen az a 8 éves gyerek?!
Vidéki.
Nem értem mi a különbség egy vidéki és egy városi 8 éves gyerek között.
A városinak több oxigént rendel el:)
Nem értem és elveszítette még azt a kis nemlétező hitelét is előttem.
:DDD
En is! A maradek meg hidrogen!
Vagy azert mert a 8 eves gyerekrol nem tudsz annyi penzt leszedni...
En komolyan azt nem ertem, miert kell a topikcimbe az "isten is megsegit", ezt miert?
Mi a bajod a diplomásokkal???
Neked talán nincs?
Értem. Tehát a nyomorult diplomásokon nem akarsz segíteni. Dögöljön meg a barma, ha már volt olyan hülye, hogy továbbtanult.
Amúgy nekem nincs, de mi van, ha más csak úgy gonoszságból letagadja?
"nincs kedvem egy 8 éves falusi diákkal társalogni akinek a foga fáj. "
Szerintem ne fokozd! Ezzel sok mindent elárultál.
Felesleges magyaráznod, bűzlik az egész.
Csodagyógymód, ami a rákot is gyógyítja, de a szemét orvosok eltitkolják, és "csak" az adatokat kéred...
Remélem, nincs olyan hülye aki ennek bedől.
Tisztelettel megkérem a hozzászólókat hogy ne gúnyolódjanak!
Természetesen nem adathalászatról van szó, hisz nem a munkahelyet kérem, csak hogy milyen munkakörben dolgozi. Nem a postacímre vagyok kiváncsi, csak a településre. Ezek az adatok azért kellenek, mert nincs kedvem egy 8 éves falusi diákkal társalogni akinek a foga fáj.
Ugyanakkor teljesen másképp kell válaszolnom egy felhúzott orrú diplomásnak, mint annak akinek valóban szüksége van rá!
"Saját tapasztalataimat, gyógyulásomat elmondom mindenkinek aki engem megkeres! Mail címem publikus, tehát oda várom az értelmes kérdéseket. A levélben jelezd légy szives, korod, településed, iskolai végzettséged, és jelenlegi munkaköröd. Más személyes dolgaidra nincs szükségem, ezek viszont az értelemszerű válaszomhoz szükségesek lehetnek."
MI az ördög köze van a dolognak, vagy neked bárki korához, lakhelyéhez, iskolai végzettségéhez és munkaköréhez?
(A bankkártyám száma a PIN kóddal pl. nem kell?!)
A gázcseretelepeken éghető gázok is vannak(disu, pb,)Ezek az oxigénnel keveredve robbanó elegyet alkothatnak.
Egyébként is, a túlzott elővigyázatosság az jellemző az egész magyar társadalomra. Mert a parasztnak kis hatalmat adsz, rögtön azt hiszi, hogy Ő lett a király. Erre az elmúlt rendszer túl sok lehetőséget is adott. Olyan emberek is kaptak diplomát, akiknek fingjuk sincs... és ez ma is így megy!
További ajánlott fórumok:
- Hajléktalan óvodás gyermekek megsegítése
- Jaj, ISTENEM segíts!
- Tudja valaki a devizahitelesek megsegítéséről szóló jogszabályt hol találom meg?
- Végre megyek haza délután. Megint megsegített Jó Isten! ....
- Segíts magadon házilag
- Azt szeretném megtudni, hogy a bedőlt hitelesek megsegítésére nyújtott állami garanciavállalás életbe lépett e már lletve hol intéződik? kös