Azt szeretném megtudni, hogy a bedőlt hitelesek megsegítésére nyújtott állami garanciavállalás életbe lépett e már lletve hol intéződik? kös (tudásbázis)
ezt ktudom mondani:az ügyvéd úr minden elérhetőségét megadom, és remélem tudok segíteni.
Dr. Lehmann György
8600 Siófok, Szücs u. 1.
Tel: 84/313-176 84/313-176 és 20/ 49-39-851.
Email: lehmann@invitel.hu
Az ügyvéd úr minden elérhetőségét megadom, és remélem tudok segíteni.
Dr. Lehmann György
8600 Siófok, Szücs u. 1.
Tel: 84/313-176 84/313-176 és 20/ 49-39-851.
Email: lehmann@invitel.hu
Nagyon szép napot!
Szia,
én úgy tudom, hogy a kormány április 15 után fenntartja a részleges kilakoltatási moratóriumot (gondolom lakáshitelről van szó, ezt nem írtad). Ez azt jelenti, hogy a kilakoltatási moratórium nem érinti többé azt, aki tudná fizetni a hitelt, de a moratórium miatt nem fizette azt. Hogy hogy állpítják meg, hogy ki az, aki tudná fizetni a hitelt, azt nem tudom. Állami garanciáért a bank fordulhat, legalábbis az alább belinkelt cikk szerint.
szia
sok jót ne várj, én is kilincseltem ez ügyben,ha olyan a bankod amelyik elfogadja akkor léphetsz tovább de nagyon kevés olyan bank van..nem hülyék
További ajánlott fórumok:
- Miért kell segítenünk azoknak a deviza hiteleseknek, akik teljesen feleslegesen vettek fel hitelt?
- Svájci frank hitelesek, hogy bírjátok?
- OTP hitelesek
- Hajléktalan óvodás gyermekek megsegítése
- Hol olvasható a Magyar Közlönyben megjelent, ogy. által elfogadott deviza hiteleseket segítő törvény, mikortól hatályos?
- Tudja valaki a devizahitelesek megsegítéséről szóló jogszabályt hol találom meg?