Segítenétek?Mostanában legalább 5 kilót híztam, és nagyon látszik! (beszélgetés)
Köszi, megnéztem!
Emlékeimben még dereng! :)
Szisztok!
3 napja kezdtem el a level diétát, eddig még megy. Sok ismerősöm fogyott le ezzel, talán sikerül nekem is. Tényleg drasztikus, de hatásos. Ha végig tudod csinálni és megvan egy pár áhított kiló leadása, talán másképp nézel magadba, és valami egészségesebb folytatást csinálsz. Milliószor olvastam, hogy em így kell fogyni meg a kitartás meg a mozgás! Ez természetesen mind igaz. De nem áldott meg mindnyájunkat az ég elég erővel, kitartással, és persze idővel. Hiszen mindenki ismeri magát. Elmúltam 40 éves amikor szültem, és már látom, hogy nem úgy működnek a dolgok mint fiatal koromban. Tényleg csak az érzi át, aki benne van ebben. Sose gondoltam volna, hogy én is csatlakozom ehhez az ördögi körhöz. Ha valaki tud könnyebb gyakorlatokat amiket deréktól lefelé hatásosan lehet végezni, nagyon szívesen veszem! Ne haragudjatok a hosszú bejegyzésért! Kitartást mindenkinek!
ez is egyénfüggő
:)
jah, meg van, akinek ég a gyomra tőle.
egyénfüggő
de csak önmagában az almaecettől nem fog menni. az sem csodaszer. mellette mozgásmozgás és a kajálás visszafogása.
tehát ha ugyanúgy zabálsz és nem mozogsz, csak mert iszod az almaecetet nem fogsz lefogyni.
köszi!:)
mikor, mennyit?
Jaa és még valami :)
Próbáld meg kerülni a szénhidrátot, vagyis nagyon kis mennyiségben fogyaszd.
Szia. Próbálj meg sok zöldséget, gyümölcsöt enni, ezen kívül igyál sokat 2,5 l naponta vagy három. Este lefekvés előtt 3 órával semmit se egyél. Mozogj sokat. Az úszást ajánlom leginkább, mivel az bármely életkorban megfelelő sport, és még a gerincnek is jót tesz. Egyedül lehet h uncsi, de hívd magaddal egy barátnődet aki szívesen úszik veled. Jaaa és az úszástól még az ellenálló képesség is nő, valamit a legtöbb izomcsoportot megmozgató sport. =)
Sok sikert. :D
További ajánlott fórumok:
- Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában?
- Milyen filmet láttál ma / mostanában?
- Kedvenc zeném mostanában
- Akik mostanában kezdtek bele a babaprojektbe
- Készül valaki mostanában KRESZ vizsgára/vezetni?
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!