Segítene valaki ebben a kérdésben? (beszélgetés)
Nem buta kérdés! Én 2 gyerekkel sem tudom a választ,mellesleg sokminden változott az elmúlt időszakban.
A helyedben a cég könyvelőjét kérdezném, vagy aktív könyvelő ismerőst,mert nekik muszáj naprakésznek lenniük.
Tudom,nem segítettem sokat,de annó én is így csináltam!
Boldog babavárást!
A munkahelyemen egyre gyakrabban merül fel a kérdés, hogy ki fog a helyre jönni, ha elmegyek szülni, illetve meddig akarok dolgozni.
Szeptemberre várom az első babánkat. 21 nap szabim van még erre az évre, a végén egyszerre szeretném kivenni.
Viszont felmerült, hogyha a tervezettnél korábban otthon kell maradnom, akkor a szülési szabadságot lenne érdemes kivennem, vagy táppénzre menni?
Ha jól tudom, szülés előtt 4 hét szülési szabadság jár, de ha a munkáltató beleegyezik, akkor lehet több is.
Viszont szülés után a szülési szabadság maradékát veszem ki, vagy tgyást fogok kapni?
Bocsánat a buta kérdésért, de ezzel nem igazán vagyok tisztában.
További ajánlott fórumok:
- Ebben az esetben lakás kérdésben mi lehet a jó megoldás?
- Német családi pótlék kérdésben van valakinek tapasztalata?
- Hűtő vásárlási kérdésben tudna valaki segíteni?
- Emelt családipótlék és meghosszabbított gyes kérdésben segítene valaki?
- Jogi segítségnyújtás ingyen. Tud valaki ilyet? Sajnos telefonálni sem tudok. De válóper során ingatlan kérdésben szeretnék segítséget.
- Segítene valaki picasa kérdésben? Hogyan tudom megváltoztatni a felhasználónevemet?