Segítségkérés (beszélgetés)
Szerintem is az lenne a legkézenfekvőbb megoldás. Egy olyan emberke aki ráér szeret kikapcsolódni, közben jót beszélgetni, akinek nem munka , inkább kikapcsolódás. Valahol biztosan van ilyen, csak meg kellene találni
Hááát igen...
Nem szokás a kísérgetés. Gondolom, ezért is olyan nehéz bárkit is találni. Ezért javasoltam volna ismerősöket, szomszédokat.
A lányom próbálkozott diákmunka közvetítőnél is
Nincs gondozója. annyira el tudja magát látni. Igen azért írtam hogy zuglói vagy környéki lakos
Aki az ellátásában segít, azt nem lehetne megkérdezni?
Mert messziről ilyet nem nagyon vállalna szerintem senki. Bp. elég nagy, a távolságok is nagyok.
Első körben ezt tettem, de nem működik .Idős ember nem nagyon ismer olyan személyt a környéken, nem jár sehova, mert nem tud
A rokonod szomszédjainál kellene érdeklődni, mert az sokkal egyszerűbb lenne - szerintem.
Biztosan akad arrafelé egy ráérő nyugdíjas.
Igen az is nagyon jó lenne utána már könnyebben eligazodnék.Azt nem is kívánom hogy egy héten keresztűl testőrködjön bárki
És talán az első napra könnyebben akad, aki el tud kísérni.
Az okos kis 13 éves unokával pedig nézegessétek a Googlemap-on a leszálló helyek környékét, akkor majd megismeritek.
Én is ezt javasoltam volna elsőre, csak nem tudtam, van-e okos telód.
Mert ez a legjobb!
Na de csak azokat kell tudni, ahol le, és felszállsz!
A többi nem érdekes. Max. 1-el előtte még, hogy tudj készülődni a leszálláshoz.
Margit, ne zajongj itt, ha már nem olvasol vissza. Itt most nem városnézéstől van szó.
Legfeljebb beűlök Én is a foglalkozásra. Egy kis retorika nekem sem árt
Még otthon próbáld ki, mikor mondjuk boltba mész. Meglátod, milyen egyszerű, önbizalmat fog adni :)
Na én önszántamból nem mentem volna. Bevállaltam az unokám miatt.
Na ezt kipróbálom. Van telóm de ezt a funkciót még nem használtam.
Nehru Part, Nemzeti Színház, Zikkurat... Igen, van mit csodálni arra a Müpán kívül is.
Ertjuk. Ugy erdemes menni pestre ha magadnak tervezel.
van program lehetőség rengeteg, de ez nem rólam szól, nem kirándulni megyek.
Valahogy biztos csak nem zárnának be. Legfeljebb becserkészek ott valaki lődőrgő embert
Pedig ezek jo helyek. A mupa es kornyeke csodas. A lagymanyosi hid is jo. Kobanya kispestet is javasolnam.
Ne mondogassad, mert amit így beprogramozol, az úgy lesz.
A kijáratot meg lehet kérdezni, a múzeumban sűrűn vannak múzeumőrök, örülnek, ha útba igazíthatnak.
A galeriamban talalsz kepeket
Ha van okos telefonod, a térképhez ha bekapcsolod a helymeghatározó funkciót, folyamatosan látod, hogy hol tartózkodsz.
Katokam! Nezd meg a dozsa gyorgyi utat es a tobbi felujitott 3as metros allomast. Ajanlom neked a margit szigetet, a szent laszlo uti vasuti sines kormyeket es a mupat. Arra fele van a lagymanyosi hid. Arra fele talaltak meg a gyuszi bacsit.
Jó ötlet, csak -lehet nevetni -magamtól nem biztos hogy megtalálnám a kijáratot. Borzasztó béna vagyok
Lehetne pihenni a büfében, de az hétfői napon nincs nyitva.
További ajánlott fórumok: