Kicsattant visszérrel azonnali segítségként mit lehet csinálni? (tudásbázis)
Hárman vagyunk testvérek, mindenki ott segít neki, ahol csak bír, de örökké panaszkodik. Egyikünknek sincs kulcsa a lakásához, de most, hogy a mentő elvitte egy olyan idegen nőnek odaadta a kulcsát, aki ott lakik abban a házban. Én még csak nem is láttam soha, de az ott járkált a lakásban, amíg ő benn volt a kórházban, csak utólag derült ki, mert elszólta magát anyukám. Csak a fene tudja mik ragadtak a kezéhez, amíg egyedül volt ott. Hát nem tudom hogyan mondjam meg anyukámnak, hogy ilyet ne csináljon. "mert olyan kedves!" mondja nekem. De az, hogy az öcsém több száz km-t vezet naponta és még este őérte is elmegy, mert haza akar jönni, hát az csak természetes. De lehetne sorolni még nagyon sok mindent, ami megint csak természetes!
Bocsi, de kiakadtam.
:(
A lényeg, hogy lett segítség, és jól van:D
Nyugi!
Ez még szuperebb:)
Már otthon is van:DDDD
Sajnálom:(
Viszont szuper, hogy ilyen gyors volt a segítség:D
Azt szerettem volna megkérdezni, hogy kicsattant visszérrel azonnali segítségként mit lehet csinálni?
Anyukám vérhígítót szed és idős, kicsattant a visszere a lábán. De közben már jött a mentő és előre is köszi a válaszokat, de úgy néz ki, egyenlőre biztos kezekben van. :)