Savbázis egyensúly (beszélgetős fórum)
Tudod mit?Én azt tanácsolom,hogy menj el a körzetishez,vagy egy meddőséggel foglalkozó nődokihoz és kérjél laborbeutalót vér pH nézésre...Csak majd ne nagyon húzd föl magad azon,amikor ott is "kioktatnak".
Ugyanakkor vannak nagyon jó helyek is.Pl. a mensmentisbe elnézhetnél:
Én sem vagyok biztos a lúgosítás hatásosságában, de tudod 3 év sikertelenség és egy sikertelen lombik után próbál az ember mindenre nyitott lenni, hátha...
Köszönöm a linket, meg fogom nézni, de a stílust inkább hagyjuk. Nem vitázni akartam.
anya szerinte az is lugosit ha szodabikarbonás vizbe fürdesz
közbe meg kávézik cigizik:DDDDDDD
na mindegy nézz utána ennek is, az a fontos hogy semmi olyat ne tegyél aminél kicsit is felmerül hogy káros lehet rád
El lehet viselni, hogy vannak, akik szerint ez a lúgosítás hülyeség. A linket pedig megköszönhetted volna.
Dehát ez van, a stílus az ember...
Igen, épp ezért próbálok még új dolgokat keresni, mi lehetett a gond.
Az ösztrogéndominancia az pontosan mi? Mert ösztrogént azt néztek, de konkrétan így ezzel a ogalommal még nem találkoztam.
Gyógyszertárakban tudsz venni tesztet hozzá.
Viszont nem okoskodni akarok, csak sajnos tudom, hogy sokakat úgy küldenek el lombikra és inszemre, hogy nem csinálnak teljeskörű kivizsgálást. Pl.: Pco, inzulinrezisztencia, endometriózis, pajzsmirigy, ösztrogéndominancia, egyéb női hormonok...stb..
Ezeken a vizsgálatokon mind túlestél?
Köszi, de nem kioktatást kértem, hanem segítséget.
Túl vagyok egy sikertelen lombikon, és most mindent szeretnék megtenni, hogy a 2. sikerüljön.
A savasodás pedig nehezítheti a dolgokat, ezért érdeklődöm.
de ha mindenáron hinni akarsz ebben a lúgosító mítoszban, és karcsúsítani a pénztárcád a hülyeséggel, akkor tessék:
javaslom azonban, hogy ha jelentősen eltérnek a vizeleti értékeid, akkor ne a biszbaszkapszulák megrendelésével foglalkozz, hanem futás az orvoshoz, mert alapvetően az ilyen eltérések valamilyen izmos húgyúti fertőzésre jellemzőek.
Csendesen jegyzem meg, hogy a vér ph-értéke gyakorlatilag állandó. Már egy kevés bármilyen irányú elváltozással a tepsiben lennél.
Szóval ezt fölösleges méricskélni.
Sziasztok!
Szeretném kideríteni a szervezetem PH értékét. Kérte már valaki a vér PH értékének kimutatását vérvételből?
Illetve milyen módon lehet ezt még megtudni? Hol lehet kapni PH tesztcsíkot ilyen célra?
Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni!
További ajánlott fórumok:
- Miként lehet megtalálni az egyensúlyt a párkapcsolatban és az életben egyaránt?
- Van-e valakinek iRenew egyensúly karkötője, és mi a tapasztalata?
- Mivel lehet rendbe hozni a bélflóra, bélbacik egyensúlyát?
- Szédülés vagy egyensúlyzavar?:( Bővebben lent írok
- Mit lehet tudni a szervezet savbázis egyensúlyáról?
- Nehéz megtalálni az egyensúlyt...