Sárgaborsó főzelék (feles borsófőzelék) recept
A Sárgaborsó főzelék (feles borsófőzelék) hozzávalói:1 kg sárgaborsó,
1 fej hagyma apróra vágva,
2 gerezd fokhagyma,
2 kanálnyi olaj,
2 babérlevél,
1 kávéskanál paprika,
2 evőkanál liszt,
só,
ecet.
A Sárgaborsó főzelék (feles borsófőzelék) elkészítési módja:
A feles borsót előző este beáztatom és a babérlevéllel, valamint a hagymával sós vízben felteszem főni. Mikor megpuhult, berántom a fokhagymás, paprikás rántással és ízlés szerint ecettel ízesítem. Pörkölt feltéttel tálalom.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2009. jan. 26. 22:24
A sárgaborsó főzelék (feles borsófőzelék) elkészítési módja és hozzávalói.