Sárgabarack krémleves recept

90 dkg sárgabarack
2,5 dl víz
1 db kis doboz (175 gr) natúr joghurt
2 teáskanál őrölt fahéj
1/2 kávéskanál őrölt szegfűszeg
1 evőkanál méz, ha szükséges
A Sárgabarack krémleves elkészítési módja:
A barackokat mosd meg, csepegtesd le, majd szedd ketté. Tedd egy fazékba, add hozzá a vizet, a fahéjat és a szegfűszeget. Tedd fel főni. Körülbelül 15 perc alatt a barack teljesen megfő. Egy botmixer segítségével, turmixold össze, és adagold hozzá a natúr joghurtot is. Ha igazán érett barackból készíted, nem fog kelleni hozzá a méz, de azért kóstold meg. Ha kihűlt, tedd hűtőbe 2–3 órára. Jól lehűtve a legfinomabb. Készíthetsz hozzá habgaluskát is.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: MRG1, 2013. júl. 26. 21:33
A sárgabarack krémleves elkészítési módja és hozzávalói.