Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Sárgabarack-flán recept

Sárgabarack-flán recept

A Sárgabarack-flán hozzávalói:
1/2 kg sárgabarack
2 evőkanál porcukor+5 dkg
3 egész tojás
2 dl tejszín
1/2 dl tej
1 cs.vaníliás cukor


A Sárgabarack-flán elkészítési módja:
A sárgabarackot félbe vágjuk magozzuk.4 kis tűzálló tálat vastagon kikenünk margarinnal,majd beletesszük a barackokat,meghintjük porcukorral.Simára keverjük a tojásokat a tejszínnel és a tejjel hozzáadjuk az 5 dkg porcukrot végül egy csomag vaníliás cukorral ízesítjük.A barackokra öntjük a masszát.A tálkákat egy tepsibe rakjuk úgy, hogy alá ujjnyi magasan meleg vizet öntünk.Előmelegített sütőben 45 percig gőzben sütjük. Melegen hidegen is fogyasztható


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A sárgabarack-flán elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook