Sárgabarack puding recept

0.5 kg sárgabarack
1 cs.Aranka vaníliás pudingpor
1 dannon joghurt
5 szem szegfűszeg
1 darabka fahé
1 dl tej
1-2 cs. vaníliás cukor
tejszín
A Sárgabarack puding elkészítési módja:
A sárgabarackot kimagozzuk .Kb egy dl vizet forralunk beletesszük a vaníliás cukrot a szegfűszeget és a fahéjat.Pár percig forraljuk majd kiszedjük a fűszereket.Beletesszük a barackokat 2 percig főzzük.Néhány szemet félre teszünk a többit botmixerrel összemixeljük.Kihűtjük.Közben elkészítjük a pudingot egy dl tejben.Hozzáadjuk a mixelt barackot és kockára vágott pár szemet. Tálkákban elosztjuk és a hűtőbe tesszük. Tejszínnel díszítve tálaljuk.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2011. júl. 6. 16:25
A sárgabarack puding elkészítési módja és hozzávalói.