Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Csülök pörkölt bográcsban recept

Csülök pörkölt bográcsban recept

A Csülök pörkölt bográcsban hozzávalói:
2 csülök
2 sertés köröm
2 nagy fej hagyma
1 paprika
1 zöld paprika(erős)
1/2 paradicsom
1 evőkanál pirospaprika
1 evőkanál pirosarany

bors
köménymag


A Csülök pörkölt bográcsban elkészítési módja:
A csülök csontjáról lefejtjük a húst és kockára vágjuk.A körmöt apró darabokra vágjuk.A csülök csontját ketté ütjük. A bográcsba alulra tesszük a csontokat,rá a köröm darabokat majd a húst.Erre kerül a kockára vágott hagyma ,paprika ,paradicsom.Rátesszük a fűszereket.Annyi vizet öntünk rá ,hogy ellepje. Tüzet rakunk és a bográcsot a tűz fölé akasztjuk.Ha kezdd forrni akkor már csak kevés fát teszünk a tűzre ,hogy ne forrjon nagyon. Addig főzzük míg a hús megpuhul és a leve besűrűsödik.Ha kell a végén utána ízesítjük!Körete nokedli vagy sós burgonya!De friss kenyérrel is nagyon finom!


Kategória: Húsételek receptjei


A csülök pörkölt bográcsban elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook