Sárga a szemem fehér része? (beszélgetés)
A legjobb érv, amit most tettél;)
Olvass utána, és az ismerősöd is, én is ezt tettem.
Én simán el tudom képzelni azt is, hogy valaki azt sem tudja, hogy mi a különbség a vese és epe között, hiszen mindkettőben szokott kő lenni, mindkettő görcsölhet.
Egyébként, utána néztem. Én nem találtam olyan leírást, cikket, stb., amiben a vesét említették volna.
Ha te találtál ilyet, vagy megmondod, hogy mi a baja az ismerősödnek, akkor elolvasom. Nem vagyok orvos, így simán lehet, hogy rosszul tudom;)
Hát nem, nem lehet vesétől.
Az ismerős csúsztat.
Az egy dolog, hogy a vizeleten is látszik, nekem is kóla színű volt a pisim a rossz bilirubinszint miatt, ami az epémtől volt.
Én nem sárgultam be.
Mindenkinek más a monitorja és kijelzője, és a fene tudja, milyen a kamerád, vagy milyen fényben csináltad a fotót. Nem mérvadó.
Nálam sem sárga, de folt a bal szemedben engem emlékeztet a hályogos barátnőmre. Bár az tudtommal nem 2 hét után alakul ki. (Neki gyerekkorától volt.)
Nem sárga.
Ha sárga lenne, akkor az olyan kanári sárga, azaz nem kell nézegetni, hogy valóban sárga, mert nagyon rikító sárga.
Egyébként nem vese, hanem epe, máj, hasnyálmirigy probléma miatt sárgul be az ember, de a szemmel együtt a bőr is.
Nézd! Ilyen ha sárga a szemfehérje:
Szerintetek is sárga a szemem fehér része? Ezzel el kellene mennem orvoshoz, vagy ez meg normalis?
További ajánlott fórumok:
- Nőnapra vörös rózsát kapni valakitől, aki mindenki másnak fehéret, sárgásat vett - egyértelmű, és ha igen mit is jelent?
- Paprika, paradicsom, uborka, reszelt káposzta (fehér és lila). Milyen öntetet tudnátok rá ajánlani, amitől jó íze lesz, és nem is hízlal.
- Kisfiamnak ma sárgás váladék jön ki a bal szeméből, a szem belső részén. Mitől lehet ez?
- Barna pöttyöket találtam a szemem fehér részén. Van valakinek tapasztalata arról, mi minden lehet ez, és, hogy vajon veszélyes-e?
- Miért fájhat egy pici ér a szemem fehér részén?
- A Winx Clubnak van 5. évada vagy csak káprázik a szemem és a google kereső csal, mert kidobja a részeket?