Samsung Galaxy SII (beszélgetés)
köszönöm az eddigi segítségedet! :)
nekem is tetszik a teló, még a htc-ben gondolkodtam, de gyorsan lebeszélt az eladósrác, aminek örülök. csak azt sajnálom, hogy nem lehet kapni rózsaszínben :P
Ja wifi közelében vagy akkor semmit nem számláz. Én ko szoktam az adathalászatot kapcsolni ha nincs wifi
..
háh, sikerült ::DD
már csak az a kérdésem, hogy ha mindig be van kapcsolva a netem és küldi az üzit, hogy email meg stb akkor mennyit számláz?
Szia. Én 3 hete vettem. A wifit be kell kapcsolni, megkeresni a kapcsolatot, társítani kell. Ha azt akarod hogy ne csatlakozzon automatikusan a mobil netre,akkor el kell rejteni a telót: beállításoknál.
A widgetet is az alkazásoknál lehet módosítani
A play áruházban pedig le tudod tölteni a programot amivel tudsz filmet leszedni ingyenesen....
Sziasztok!
Lenne egy csomó kérdésem ezzel a telefonnal kapcsolatban! Ma vettem a szülinapomra, de egy pár dolog ködös!
1. Hogy tudom beállítani a netet, hogy csak wifi-t használjak, ne pörögjön a számlám és ne töltögessen le magától a teló?
2. Widgeteket, hgoy tudom rendszerezni?
3. A kijelző tetején vannak kis táskák pipával, hogy tudom eltüntetni őket?
4. Filmet le tudok tölteni a telefonra?
egyenlőre ennyi jutott eszembe! köszönöm! :)
További ajánlott fórumok:
- Samsung Galaxy Mini
- Miért nem tudok SMS-ben képet elküldeni Samsung Galaxy Minin?
- Mi lehet a baj a Samsung Galaxy Minivel?
- Samsung Galaxy mini, kikapcsolt állapotban miért nem ébreszt?Be lehet állítani valahol, hogy jelezzen?
- Nokia Lumia, Sony Xperia, Samsung Galaxy...
- Samsung Galaxy Mini : Vélemények róla?