Nokia Lumia, Sony Xperia, Samsung Galaxy... (beszélgetés)
Nekem xperia typo-m van, az android rendszer nem egyszer csak úgy leáll, se kép se hang a készüléken. Az akksi is rövid ideig bírja.
Inkább a samsung galaxy mini 2-t választottam volna...
De de, és ez februárban történt.Tfonvásárlás előtt álltam és pont e 3 típus közt vacilláltam.Élből a samsung kiesett,aztán a sony volt ami jött volna,de mint megrögzött nokiás,maradtam nála.
Sokan leszólják a nokiát is,de nem zavar, én tudom hogy nekem ez a legjobb,ahogy te is hogy neked miért a sony.
Lumia 610 Windows Phonom van,7 hónapja.
Nagyon elégedett vagyok vele.
Viszont én nem szeretem a samsung színes világát,és a sony egyszerűségét sem.
Nekem samsung galaxy-m volt,eladtam mielőtt kidobtam volna a 2.-ról..Az nem telefon..
Most xperia p-m van ez lehet drágább kategória mint amit írsz(nemtudom)de nagyon jó telefon.Iphone 4-t akartam de miután ugyanannyit tud és ez elég ritka,nem úgy mint a másik így ezért vettem ezt és nem bántam meg..
Nokia, Samsung kizárva.
Nokiás voltam, Samsungos vagyok.
Ha most kellene telefont vennem, Sony-t vennék.
Amúgy alacsonyabb kategóriákra gondolok.
galaxy trend vagy mini II
lumia 520
xperia j
Attól függ melyik funkciót használnád rajtuk a leginkább.
Én Sony párti vagyok, de pld. a Tipomnak gagyi a fényképezője. Amúgy strapabíró szerkentyű.
További ajánlott fórumok:
- Samsung Galaxy Mini
- Van valakinek tapasztalata az Xperia P és Samsung S III telefonnal kapcsolatban?
- Miért nem tudok SMS-ben képet elküldeni Samsung Galaxy Minin?
- Mi lehet a baj a Samsung Galaxy Minivel?
- Samsung Galaxy mini, kikapcsolt állapotban miért nem ébreszt?Be lehet állítani valahol, hogy jelezzen?
- Samsung Galaxy Fame vagy Sony Xperia E mobilt válasszam a kisfiamnak?