Miért nem tudok SMS-ben képet elküldeni Samsung Galaxy Minin? (tudásbázis)
Viszont jól működik az e-mail-je, én a gmailt használom, és van rajta google csevegő is..
azon akármekkora üzenetet írhatok, átmegy..
Ha megnézi valaki a térképet, frissítették utcaszerű térképre, a google street view-ra.
Kíváncsi vagyok én is a tapasztalatokra...
Most bekapcsoltam a netet, és megpróbáltam...sikerült a páromnak küldeni!
Még a hosszú sms sem működik!
Rá lehet kattintani, hogy küldés, de a végtelenségig küldi, és soha nem ér oda a címzetthez..
Engem már nem zavar!
Már hozzá szoktam, és mivel hamarosan lejár a két év, úgy is lecserélem!
Majd ha az illető is végig zongorázza ezt az utat, igazolni fogja, hogy valóban nem működik!
Ha működne, ő sem tette volna fel a kérdést!
Van rajta ilyen funkció, mégsem működik!!!!
Az egész gyártmánysor olyan volt, hogy rossz volt a programja, és nem működik sem a képküldés, sem a hangküldés, semmi!
Tudom, miről beszélek!!!!
Nekem is az van, felhívtam a gyártót, az ügyfélszolgálat műszaki beállításait anno..., hogy rákérdezzek, miért nem működik, és azt mondták, hogy sajnálatosan valóban nem működik!!
nem tudom te miről beszélsz
MMS----VAN!!!!!!!!!!!!!!
Internet kapcsolat kell hozza, ennyi. nekem anno a sony volt így meg a mostani S3 om is ilyen.ha nincs internet kapcsloat nincs mms sem.
Ezt írd be a google-ba:
samsung galaxy mini telefonguru
-és ámulj!
...és majd észre fogod venni azt is, hogy az androidja milyen rakás sz.r, milyen hamar megy tönkre..
Az akksija is sz.r, egy napot sem bír ki!
Kép -> Megosztás -> Üzenetben
Csak ezt a lehetőséget adja ki... :S
Nem lehet, anno... a telefon gurut kérdeztem meg az egyik honlapján, ahol kérdések, válaszok vannak, és nekem is azt írta a guru, hogy nem lehet, azért van az e-mail, a facebook, stb...
Lényeg: okos telefon, és nem lehet, sem hosszú sms-t írni, sem képet küldeni, sem mást..