Samsung Galaxy Mini : Vélemények róla? (tudásbázis)
Nem gmailos képek,hanem Picasások:)
Mert rajta van a Vatera,Tesz Vesz,MasterCard alkalmazás,ezek elfoglalják a helyet.Fénykép is mind rajta van,ami a gmailomon van.De most a Master Card át lett téve a telefonra,így már megnyitható a galéria,és törölhető.Eddig nem volt ilyen funkció,mert rögtön előugrott a tábla,hogy megtelt a memória.
Valakinek esetleg sikerült valahogyan rávarázsolni a telóra az Adobe Flash Playert??? A KIES valóban jól működik!
Bocsánat, nem gép, hanem mobil
DE ha törölni akarsz képeket, minden egyes képnél bal oldali gomb benyomásával megjelenik az, hogy diabemutató bal oldalt, jobb oldalt: menü: és azon belül középen, hogy törlés.
...és egyenként tudod törölni a képeket, amire nincs szükséged, de ilyet, ismétlem, akkor ír ki a gép, ha az egész memória megtelt...
Ha azt nézem, hogy nekem kb. 300 dal van rajta, több száz kép, és még mindig szabad 600 Megabájt, akkor nem értem, hogy a tiéd, amin nincs plusz zene, hogy írhat ki ilyet, hogy megtelt...
Az furcsa... mivel 2 Gigabájt az egész memória, a telefont addig lehet képekkel zenével, mindennel töltögetni, amíg a 2 Giga meg nem telik...
Hogyan kell a galériáját törölni?Fényképezni szeretnék,és kiírja,hogy tele van,töröljek valamit!
De nem sikerül:(
Na,most már nekem is az van :DDD
Az előző telóm leesett és feladta a harcot.. így a mini lett a kiszemelt.. és nyert :)
Köszi a hozzászólásokat :))
Imádom!!!!!:):)
Szuper kis készülék!
Csak ajálani tudom!:)
Ha esetleg valaki nem tudja, a számítógépre, hogy össze lehessen kötni vele, a Samsung KIES szoftvert kell letölteni...
Nagyon könnyen használható...
Nekem is galaxy minim van, és nem adnám semmiért... Én leginkább facebookozni szoktam vele, de az nagyon hamar meríti... Eleinte, mint minden csoda, ami 3 napig tart, ha jöttem haza vidékről, folyton néztem egész úton a navigációt, a GPS-ét, és nagyon, nagyon jóóóó!! - viszont amire hazaértem a busszal, nem volt egy óra, a GPS teljesen lemerítette... Nem tudom, ha elutaznék valahová, hogy tudnám úgy használni a helymeghatározóját, hogy hamar leszippantja az aksit...
Én is szeretem, de igen mindennap töltenem kell, pedig nagyon keveset /2-3naponta pár percet/ netezek vele.
Legjobb androidos telefon
Igen,de akkor hamar lemerül,mint az összes többi,ha neteznek vele.
még hoxàzni is tudok vele:))
Néhány hónapja használom, problémamentes a kapcsolatunk.
Samsung Galaxy Mini : Vélemények róla?
További ajánlott fórumok: