Jó telefon a Samsung Galaxy mini 2? (tudásbázis)
Nekem is ilyen telefonom van. Ez tetszett meg annak idején, mikor vettem, de ma már lehet, másmilyet vennék ugyanebből a márkából. De még nem tudok másikat venni, mert ezt a mostanit részletre vettem, és még elég sok van belőle.
A készülékkel kapcsolatban annyit írhatok, hogy igaz, hogy netezés közben hamar lemerül az akkumulátor, de meg vagyok elégedve a készülékkel. 1 éves lesz a telefon, és még nem volt szervizben.
Sony okostelefon volt? Melyik típus? Ha azon is android volt és nem volt vele bajod...
Hardverileg nagyjából ugyanaz a htc és samsung. Szerintem htc jobb telefonokat gyárt, de az nem jelenti azt, hogy kevesebbet fagy, mint samsung. Android miatt fagynak. Elég rendes hardverigénye van és ha telipakolják a telefont programokkal fagyni fog. De az se kell, hogy telipakolják. Próbáltam kicsit erősebb androidos telefont, az ugyan nem fagyott, de meg-megakadt és elég volt hozzá egy sima képnézegetés. Ugyanilyen hardverrel ellátott windows phone villámgyors volt ahhoz képest. Pedig az sem tökéletes. A 160e Ft-os Samsung galaxy s3-ra is mondják, hogy fagy néha. A másik, hogy androidosok a környezetemben állandóan bütykölik a telefont, mert az kell a rendszernek.
Ha nem pakolsz rá sok appot és nem nyúzod napi 26 órában a telefont lehet a galaxy mini 2 is jó. Nem tudhatod, hogy akik panaszkodtak hogyan használják a telefont.
Inkább a htc. Arra figyelj, hogy 512 mb ram azért legyen benne. Android nem a legstabilabb rendszer, de 4.0 már nem olyan rossz állítólag. Más rendszert nem kapsz olcsón.
Jó telefonok egyébként 100000Ft körül vannak:(
Múlt héten feladta a szolgálatot a telefonom. Sony telefonom volt, viszont egyik teló sem fogott meg ettől a gyártótól, meg mostanában hatalmasat is csalódtam benne. Megláttam a samsungtól a galaxy mini 2-őt, és rögtön szerelembe estem :)
Esetleg van valamilyen tapasztalatotok ezzel kapcsolatban? Milyen teló? Sokat nem akarok netezni...tudom hogy vannak ennél jóval okosabb telefonok is...
További ajánlott fórumok:
- Tartós telefon a Samsung Galaxy mini?
- Samsung Galaxy Mini telefon galériájából véletlenül az összes kép törlődött, vissza lehet őket állítani?
- Samsung Galaxy Mini telefon
- A Samsung Galaxy Mini telefonon a hangrögzítőn ha zenét töltünk fel, akkor hogy kell rátenni a csengőhangokra?
- Samsung Galaxy Mini telefonom látszólag veszi a töltést, de nem tölt! Mi lehet a gond?
- Samsung Galaxy Mini telefon képernyőhibája javítható?