Sajttekercs mint előétel recept
A Sajttekercs mint előétel hozzávalói:½ trappista sajtot(nagy kerek fele) forró vízben 2-3 percig főzni, majd 20 percig lefedve, állni hagyni. Majd kinyújtjuk és rákenjük a tölteléket, és feltekerjük, mint a bejglit.
Töltelék:
20 dkg natúr krémsajt
2 kemény tojássárgája reszelve, a fehérjét belevágni
snidling
só
30 dkg gépsonka szeletet ráfektetni.
A Sajttekercs mint előétel elkészítési módja:
lsd. hozzávalók
(1 nappal előtte elkészíthető)
Nem igazán mondanám köretnek,inkább előétel,de olyat nem találtam...bocsi... :)
Nagyon finiiiii
Kategória: Köretek receptjei
A receptet beküldte: 9925394c3b, 2009. dec. 8. 10:47
A sajttekercs mint előétel elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.