Sajtos tejfölös cékla recept
A Sajtos tejfölös cékla hozzávalói:1 kg cékla
2.5 dkg margarin
8 dkg óvári sajt
2 dl sovány tejföl
őrölt kömény
szerecsendió
só
A Sajtos tejfölös cékla elkészítési módja:
A céklát alaposan megmossuk és héjastól feltesszük főni.Ha megfőtt meghámozzuk és kockára vágjuk. Egy jénai tálat vékonyan kikenünk margarinnal,beleterítjük a céklát ,ízesitjük sóval ,köménnyel és reszelt szerecsendióval. Leöntjük a tejföllel,meghintjük reszelt sajttal,és előmelegített sütőben addig sütjük amíg a sajt megpirul a tetején. Kínálhatjuk önállóan de sült húsok körete is lehet.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2017. júl. 10. 23:20
A sajtos tejfölös cékla elkészítési módja és hozzávalói.