Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Sajtos tejfölös cékla recept

Sajtos tejfölös cékla recept

A Sajtos tejfölös cékla hozzávalói:
1 kg cékla
2.5 dkg margarin
8 dkg óvári sajt
2 dl sovány tejföl
őrölt kömény
szerecsendió



A Sajtos tejfölös cékla elkészítési módja:
A céklát alaposan megmossuk és héjastól feltesszük főni.Ha megfőtt meghámozzuk és kockára vágjuk. Egy jénai tálat vékonyan kikenünk margarinnal,beleterítjük a céklát ,ízesitjük sóval ,köménnyel és reszelt szerecsendióval. Leöntjük a tejföllel,meghintjük reszelt sajttal,és előmelegített sütőben addig sütjük amíg a sajt megpirul a tetején. Kínálhatjuk önállóan de sült húsok körete is lehet.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A sajtos tejfölös cékla elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook