Sajtkrémes sülthal filé recept
A Sajtkrémes sülthal filé hozzávalói:6-8 szelet hal filé
250 g krémsajt
tej
só
liszt
vaj
fokhagyma
kapor
snidling (opcionális)
rizs
A Sajtkrémes sülthal filé elkészítési módja:
A halakat sós tejben kiengedjük. Lecsöpögtetjük, majd lisztben megforgatjuk. Az elkészített halakat vajban kisütjük. Közben egy tálban összekeverjük a krémsajtot, a fokhagymát(krém is megfelel), egy kis tejet (higítás cáljából), sót (ízlés szerint), és az apróra vágott snidlinget és a kaprot. Miután a halakat kivettük a serpenyõbõl, az elkészített sajtkrémet a maradék vajban felforraljuk. Ezután a halakat visszatehetjük. Rizzsel tálaljuk.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: Gvivike, 2007. nov. 14. 18:53
A sajtkrémes sülthal filé elkészítési módja és hozzávalói.