Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Sajtkrémes sülthal filé recept

Sajtkrémes sülthal filé recept

A Sajtkrémes sülthal filé hozzávalói:
6-8 szelet hal filé
250 g krémsajt
tej

liszt
vaj
fokhagyma
kapor
snidling (opcionális)
rizs


A Sajtkrémes sülthal filé elkészítési módja:
A halakat sós tejben kiengedjük. Lecsöpögtetjük, majd lisztben megforgatjuk. Az elkészített halakat vajban kisütjük. Közben egy tálban összekeverjük a krémsajtot, a fokhagymát(krém is megfelel), egy kis tejet (higítás cáljából), sót (ízlés szerint), és az apróra vágott snidlinget és a kaprot. Miután a halakat kivettük a serpenyõbõl, az elkészített sajtkrémet a maradék vajban felforraljuk. Ezután a halakat visszatehetjük. Rizzsel tálaljuk.


Kategória: Halas ételek receptjei


A sajtkrémes sülthal filé elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook