Sacher tortánál, ha a formában sütöm és abban hűtöm ki a tésztát, akkor nem megy össze (nem lesz kisebb, mint a forma)? (tudásbázis)
5. b37a83de63 (válaszként erre: 4. - Babika_)
2014. márc. 28. 18:40
Köszönöm! :) Ballagásomra lenne... :)
4. babika_
2014. márc. 27. 19:03
Lehet nem fog össze esni. Egyszer én is csináltam olyan tortát, amiben liszt helyett dejó volt, és csak a tojás felvert habja "emelte" meg, mert nem kellett hozzá sütőpor, viszont szép magas lett. Remélem sikerül a tortád! :-)
3. b37a83de63 (válaszként erre: 2. - Babika_)
2014. márc. 27. 16:42
Én is ezért kérdezem, bár ebben ha jól tudom nincs semmiféle térfogatnövelő, szóval...nem tudom. De köszönöm! :)
2. babika_
2014. márc. 27. 06:42
Nem tudom milyen a tésztája, de sajnos nekem sok esetben ahogy hűl a piskóta úgy kisebb is lesz valamivel.
1. b37a83de63
2014. márc. 26. 19:28
Sacher tortánál: ha a formában sütöm és abban hűtöm ki a tésztát, akkor nem megy össze (nem lesz kisebb, mint a forma)?
További ajánlott fórumok:
- Próbálta valaki kapszula vagy más formában a zöld kávét?
- Te hogy tartod magad formában?
- Van értelme a tb fizetésnek a mai formában?
- Liptai Claudia mitől van ilyen bomba formában?
- Milyen sütiket lehet sütni őzgerinc formában? Ötleteket kérek...
- Érdekelne: 1. ki mennyit mozog hetente, 2. milyen formában, 3. szed-e táplálékkiegészítőket? 4. Ha igen, milyen célból?