Liptai Claudia mitől van ilyen bomba formában? (tudásbázis)
Nem fogunk összeveszni azon, hogy ki a jó színésznő és ki nem. Szeretem a spenótót is. :)
Tény és való: Liptai tudja magát viselni, akár duci, akár lead kilókat.
Belekerült a médiagépezetbe, de biztos vagyok benne, hogy a tehetségét előbb utóbb a deszkákon is meg fogja mutatni. Amint lesz rá lehetősége.
szerintem egy molettebb nő is lehet csinos és nézhet ki jól.
nekem van egy ismerősöm, 120 kg-s nő, de eszméletlen jól öltözik és csini, ad magára és szerintem ez a lényeg
Mi az, hogy nem jó színész? Szerintem igenis jó.
Az más kérdés, hogy miért van többet a képernyőn, mint a deszkán.
Imádom Claudiát de:
egy olyan alkatból mint ő,lehetetlen hogy olyan legyen mint ami a nyuszis magazinban látható.(bármennyit is fogy valaki pl a csípője nem megy össze.éljen a photoshop)
Mint látni a melle a plasztikai sebész érdeme.Szerintem volt ott más is:pl zsírleszívás
A véleményem pedig az hogy Claudia a plusz kilóival is NŐ volt...
Ezt minden írigység bántás nélkül írom:)
Most ő kell, holnap más.... Most topon van, de majd jön más.
Nem jó szinész, neki is élni kell valamiből...
Ebbennem értek egyet.ha átlagos adottsága lenne, akko rnem műttetné agyn magát. Szerintetek csak annyi műtéte volt amennyit bevall?! jah, biztosan...:D.
Amugy meg én nem szeretem. Tény, hogy most jó ránézni, mert lefogyott, eltüntették a felesleges bőrt róla, meg az arcával is csodákat művelt:)
és még ha igy is lenne miért baj ??? ha te naponta a tv ben szerepelnél és fotósok lesnének rád nem szeretnél jól ki nézni? holott tudod hogy több ezren látnak tv be médiában naponta . Könyörgöm egy átlag ember akkor is órákat tölt fodrásznál ha csak egy 20-50 fős találkozóra megy.
én szerintem normális hogy a médiában igy jelenik meg,. amugy meg smink nélkül se csúnyább mint te vagy én vagy bárki a topikból
diétázik, tornázik
nem olyan lusta,mint én :))