Liptai Claudiás hajszín..... (beszélgetés)
Amikor én olyat festek:
Nagyon világos rézszőke+egy kevés narancs mixton+egy kevés sötét vörös mixton,+ 6%,vagy 9% hidrogénperoxid,az alapszíntől függően.
Sziasztok! Én ma voltam a fodrásznál, vágatni és ott láttam egy hasonló vörös haju nőt mint a Liptai és nagyon megtetszett. Amugy szőke vagyok.
Szóval nagyon szeretném megtudni,hogy milyen szin az övé pontosan. Ha tud valaki segíteni irjon. köszönöm.
sajnálom...:-(
Akkor marad a kísérletezés,és persze az sem biztos hogy az általad adottakkal ugyanaz lett volna a végeredmény....
De köszi a lehetőséget és a kedvességedet is!
:-)
sziasztok!
akik kérték a színt:most válaszolt a kolleganőm és azt írta már nem jár oda a claudia szóval ha van is szín az több mint 1éves nem tudom akkor milyen volt neki..
Volt ilyen hajszínem 1988-89-ben,akkor még nem volt ilyen divatos,elég furán néztek rám az emberek :)
Nagyon jól néz ki,és tényleg viselni tudni kell,mindig rendezettnek kell lenni,és a smink elengedhetetlen.
Nagyon kedves vagy!
Köszönöm szépen!
Nekem volt olyan/olyasmi:-) hajszínem mint Kluadiának.Nem tudom,hogy neki milyen van pontosan,hiszen élőbe még nem láttam(?!)
Teszek fel egy képet az adatlapomra a régi hajamról,ha valakit netalán érdekelne,hogy milyen volt az a festék,akkor írjon nyugodtan.:-)
itt a link
Sziasztok!
Szia Clau26!
Nem szeretnék tolakodónak tűnni,de én is nagyon szeretném megtudni,ha lehetne!
Régóta kísérletezem hogy olyan legyen az enyém is,hol egészen jól megközelíti,hol kevésbé sikerül,de nem adom fel!
Ha megtennéd hogy nekem is megírod nagyon hálás volnék érte!
Köszönöm előre is!
Szép napot!
:))))
de azért jó a kép:)
szia!
ha nagyon szeretnéd a színét én megtudom neked pontosan szerezni,mert ott dolgoztam ahol ő festet és fel van írva nekünk,de attól még nem biztos hogy a tied olyan lesz,mert az alap hajszínedtől függ a dolog
VAjon milyen színárnyalat?
És szerintetek milyen stílusú nőknek áll jól ez a szín? Nekem nagyon tetszik és szeretném kipróbálni,de félek,hogy hülyén néznék ki vele...... :S