Rutin és más semmi? (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Szia!
Én is az első kapcsolatomban "élek" már másfél éve.
Ezt szerintem nem lehet tanulni,nincs tuti technika se.Nekem sem mondta a barátom,hogy hogyan csináljam,mégis élvezte!Sőt,nem hitte el,hogy ő volt az első.
Csináld csak spontán(persze csak,ha te is akarod),menni fog,hidd el!Nem lehet olyan rosszul csinálni,hogy ne tetszen neki!:)
De az én pasim nem mondja el..Lehet,hogy szégyenlős kicsit vagy nemtudom.
Így nem lesz egyszerű..:(
A 15 cm szerintem abszolut normalis. Lehet, hogy a normalisnak inkabb csak az also hatarat surolja (bar szerintem ilyen nem is igazan letezik), de kicsinek nem mondanam.
Oralis szex: a pasik nagy resze olyan, hogy el fogja neked mondani, mi esik jol neki es mi nem, vagy hogy hogyan csinald. Ebben sincs semmi ciki, szerintem. Senki nem varja el toled, hogy olyan dologban profi legyel, amit eloszor csinalsz.
Sziasztok!
Mivel itt jobbára csak nők vannak(legalábbis a többség) ezért bátrabban feltudom tenni a kérdésem ami elég ciki,viszont mindenképp segítségre van szükségem!
Még nem volt párkapcsolatom eddig ,így szexben sem vagyok tapasztalt...
2 hónapja van egy kapcsolatom de akadnak problémák-kérdések:Először is a párom hímtagjával,pontosabban a méretéval.Nem tudom mi a normális méret de nekem akár ciki akár nem gyakorlatilag kicsi az övé.. 15cm..ez normális?Sajnos nincs viszonyítási alapom!
A másik probléma az orális szex!Ő igényelné én viszont még soha sem csináltam és félek,hogy nem jól csinálnám neki!Van valami tuti technika?
Előre is köszi a válaszokat és elnézést az idétlen kérdésekért!
A cikk, amihez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
További ajánlott fórumok:
- Felmérés-hányan szólnak hozzá a semmihez egy órán belül?
- Melyik porcikád fájt ma? (Azt ne írd be, ha semmid!)
- Miért járok mindig ugyanúgy a kapcsolataimban, miért taszítom a férfiakat egy pont után, amikor addig vonzottam őket, és semmi baj sem törté
- Szűnni nem akaró nőgyógyászati megbetegedések/kórosan bő folyás, gyulladások, stb./ Mit lehet tenni, mikor már semmi nem segít?
- Szerintetek ciki ha egy 30éves férfinak nincs semmije?
- A csodálatos /Q10/ "Hadüzenet a halálnak"- és ebben nincs semmi túlzás !