Rumos kenyér recept

A Rumos kenyér hozzávalói:
4 tojás
25 dkg cukor
25 dkg liszt
1 cs.sütőpor
1 rúd vanília
10 dkg darabos dió
10 dkg magozott lecsepegtetett rumos meggy
2 evőkanál rum


A Rumos kenyér elkészítési módja:
A tojássárgákata cukorral habosra keverjük,hozzáadjuk a sütőport a vaníliát a lisztet ,a meggyet ,a diót és a rumot.A legvégén a keményre vert tojáshabot.Hosszú formában megsütjük.

1


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A rumos kenyér elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook