Rubint Réka 33 napos diétája - Csatlakozik vki? (beszélgetés)
Sziasztok, én hétfőn mérek nagyon kiváncsi vagyok már:))
Múlt hét kedden 93 voltam, igaz az utolsó 2-3 kiló kb egy hét eredménye..:S De hétfőn mérlegelő a fogyiversenyben, úgyhogy mérek:D Addig megpróbálok nem, de már majd megveszek h rá ne álljak:D
Na lányok mi van Veletek, tegnap óta senki?
Én ma rántottát reggeliztem 2 tojásból paprikával, hagymával. Az ebéden megint egy kicsit változtatnom kell, ugyanis még sült hús van kimaradva, és tovább már azt se tarthatom, így ma azt esszük, de sovány, és megnéztem a zsebkönyvet az is u1-es.. Szóval az ebédem az lesz, persze salátával. Vacsorára a tegnapi tejszines gombás csirke másik felét fogom megenni, mert jó nagy adag lett, pedig kevesebb husit és gombát tettem bele, mint amennyit ír. De a felét ígyis meghagytam mára.
Na és a másik, kb 4 kiló marha lábszárunk van kimaradva amiből ma pörköltet kell csináljak, mert lefagyasztani nem tudom, semmi nem fér már a fagyóba.. így jobb híján megcsinálom pörinek, bár jópár napra való kijön belőle azt hiszem.. Szóval majd lesz amikor én is eszek belőle, szerencsére az is u1:D
De holnap estére meg nagyon fincsi kaja van előirva amihez a karfiolt már meg vettem pár napja és azt se akarom h rám rohadjon így azt is megcsinálom.. Még ennyi kaját, nem tudom h fognak ezek elfogyni.. mert kidobni meg nem szeretek ételt.. Úgyhogy emiatt nem minden nap kötöm magam az előírtakhoz, de arra figyelek, hogy u1 legyen minden amit eszek, és hogy ne egyek sokat..
Aztán majd ha elfogy ez a rengeteg minden akkor jobban próbálom tartani az étrendet.
Szombatra még ki kell néznem vmi finomságot, mert jön a tesóm ebédre, de vmi olyat szeretnék amit én is megehetek. Láttam valahol egy u1-es zabpelyhes túrós süti receptjét, majd megkeresem:D
Sziasztok, nem tudtam hamarabb jönni! Én ma kezdtem eddig minden rendben, igaz máris csaltam egy kicsit, mert a cézár saliba nem csirkemellet hanem disznóhúst tettem ugyanúgy felkockázva, mert volt még maradék a hétvégéről és nem akartam kidobni. De megnéztem és a sertés hús is update1 szóval talán nem követtem el akkora nagy bajt. Végülis nem az a fontos h mindenáron kössük az ebed a karóhoz, hanem h 1-eseket együnk. Pl csüt suliban leszek majd, nahát ott nemhiszem, hogy kapok sárgaborsó főzeléket:D vagy a spárgtát pl utálom és a brokkolit is, de majd helyettesítem olyannal amit szabad. Elég sokat utána olvastam, próbálok tájékozódni.
Ma zumbázni mentem volna, de nem vagyok jól és fél6kor keltem, semmi erőm, úgyhogy lemondtam és helyette alszok egy nagyot..
Persze nem hanyagolom el a mozgást, tudom, hogy kell, de ma nem menne.. Pénteken megyek hypoxira. Most pedig vacsit csinálni: tejszines gombás csirkemell, nyami :D
Sziasztok!
Melyik Rékára tornázol? Én is az első 45 percet tornázom egyenlőre (mellette futok is) De megéri ezt így csinálni, hamar lesz látszata. Én kettő hete kezdtem el aktívabban mozogni,és már többen jelezték,hogy fogytam:):) És, kaja szempontjából egy nagyon picit jobban odafigyelek, hogy mit eszem. De én most inkább mozgok,mint ne egyek:D:D
Szió:-)
Rubint Réka 2. dvd-én található étrenddel búcsúztam a kilóimtól.
Ezzel is szemeztem,de nem tetszett,az állandó kutyulgatás és főzőcskézés miatt.
hihi:):):) köszönöm szépen!!!
Mostanában sokan mondják ezt nekem...valaki -20-at gondolt rólam.
Tudom, hogy nem azért írtad. A kaját meg kiírja a google is, miért olyan nehéz beírni?:D tényleg semmi mást nem írtam én se mint h rubint réka 33 napos diétája és láss csodát:D
Épp ezért feleslegesnek tartottam ide is bemásolgatni, na mindegy.
További ajánlott fórumok:
- Szigorú, drasztikus, de hatásos és nincs jojó. Maria Callas diétája. Csatlakozik valaki?
- Ki csatlakozna hozzám, Jillian Michaels 30 naposához?
- Hétfőn kezden a 90 napos diétát. Csatlakozik valaki? Csináljuk együtt?
- Hétfőtől újra 90 napos! Csatlakozik valaki?:)
- 5 napos dinnye diéta, ki csatlakozik?
- Van valakinek tapasztalat Rubint Réka 33 napos diétájával kapcsolatosan?