Rózsaszín színű cipőt húzhat egy negyvenes nő? (tudásbázis kérdés)
Gondoltam hogy "saját berkes suszter" :)
Reméljük hogy így már sokáig fog tartani a megszeretett szandi :)
Nem kell idegesnek lenni. A kivételek erősítik a szabályt, így te jó és sokáig tartó cipőket vettél :)
A minőségi cipő üzletekben nagyobb valószínűséggel lehet tartósabb lábbeliket venni. Pl. Salamander ( ahol nem csak Salamander márkát lehet kapni, sőt!) vagy a "frissebbek közül a Bershka pl...
Egyre idegesebb leszek! D
De akkor, hol érdemes ciőket venni?
De nem hordtam tovább, ilyen gyors amortizálódásnál nem is érdemes. Meg aztán nem azért veszi meg az ember a kiszemelt cipellőt hogy suszterhoz' hordja.
Szerintem nem mindegy melyik CCC-ben veszi meg az ember lánya...
Érdemes kissé morcosnak is lenni :)
Nem úgy férfi! A feleség akarta felvenni és a férje szólt, hogy csak nem gondolja, hogy 40évesen rózsaszín cipőt vesz fel!
Csak nem tudom, az ilyen lökött pasi mit csinál a nejével, ha az 70 éves lesz?
Ki sem engedi az utcára? - Ebben a korban akarsz sétálni? -
Én áprilisban vettem,de azt 2x viseltem, a papucsokat pedig az egyiket májusban, azt viszonz nagyon sokszor.
De rám hoztátok a frászt. De ez az én formám; végre van egy bolt, de, hát nem törvényszerű talán, hogy az enyémek is.....:))
Azt nem tudom....
Azt viszont igen hogy pár hét alatt nem kéne' széthullani egy jó minőségűnek mondott cipellőnek :)
Pontosan ez volt a baj!
Visszavittem, látták hogy alig volt hordva és választottam egy másikat a különbözetet meg vissza adták.
Igen, sajnos tapasztaltam. És nagyon sajnáltam, mert szép és egyedi szandi volt, ráadásul kényelmes...
A másik egy átlagos volt, ám mutatós darab volt, de akkorra már elment a kedvem a jelzett helytől.. :(
Remélem te szerencsésebb leszel a megvett cipellőkkel.
Jól elbeszélgeünk egy ártatlan cipőről.
És ki miatt van mindez? Egy egyszerű férfi miatt! DDDD
Úgy látom, levette. Egy tök normális, nem is bugyirózsaszín, ahogy emlékszem, vagy látszott, mintha 2-3 árnyalat is lenne benne. Nem magas, inkább lapos sarku, de kulturált fazon.
Biztos tul jo a csaj, s féltékeny a férj.:))
Nem, nagyvárosban sem mehet simán egy 40-es nő cukorka rózsaszín cipőben sehová, ha komoly nőnek akarja elfogadtatni magát!
Én sokág dolgoztam Budapesten banki vidékeken, ott például elképzelhetetlen lett volna, hogy egy 40 fölötti nő ilyen cipőben jöjjön be dolgozni. Valaki biztosan finoman figyelmeztette volna, hogy ez nem odaillő! De mondjuk egy délutáni rendezvényen is lesajnáló nézéseket kapott volna.
Egyébként már tegnap is kérdeztem, hogy miért kell ezen ennyire erőlködni? Istenem, véleményes egy cucc, akkor inkább kiteszem a kuka mellé, hátha valakinek kell!
További ajánlott fórumok:
- S.O.S. Fehér ruhák közé keveredett egy piros..., minden rózsaszínű lett. Milyen módon tudnám újra kifheréríteni a ruhákat?
- Púderszínű (halvány rózsaszín) ruhához milyen színű cipő (magassarkú) illene?
- Rózsaszín falhoz milyen színű függöny illik?
- Kérlek segitsetek! Halvány rózsaszín lett minden a gépben mosás közben.Van valamilyen tuti módszer, hogy eredeti szinük legyen a ruháknak?
- Halvány rózsaszín nadrághoz milyen színű felsőt lehet felvenni?
- Hogy hívják azt a csomószerű dudort, ami kisbabák fején szokott lenni és rózsaszínes-piros színű?