Rózsa tea recept

- frissen szedett bordó rózsaszirom (szerintem lehet más színű rózsából is készíteni, de valószínűleg a bordónak van jellegzetesebb íze, aromája)
A Rózsa tea elkészítési módja:
Szirmaira szedjük a rózsát majd napon, vagy meleg helyen kiszárítjuk! Ha gyógyteaként szeretnénk fogyasztani: tegyünk egy evőkanálnyi rózsaszirmot fél liter forrásban lévő vízbe, és hagyjuk állni! Ha élvezeti teaként szeretnénk fogyasztani: a fél lilter vízbe tegyünk egy evőkanál rózsasziromhoz és adjunk hozzá egy evőkanál fekete, vagy zöld teát. Mézzel, citromlével lehet ízesíteni, de natúran is lehet fogyasztani!
Kategória: Italok, koktélok receptjei
A receptet beküldte: Roni24, 2007. júl. 4. 18:54
A rózsa tea elkészítési módja és hozzávalói.