Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Akácvirág bundában recept

Akácvirág bundában recept

Az Akácvirág bundában hozzávalói:
Frissen szedett szép akácvirág.

Sűrűbb palacsinta tészta édesen, vaniliásan.

Olaj a kisütéshez.

Vaniliás porcukor a hintéshez.
/finom fahéjas porcukorral is/


Az Akácvirág bundában elkészítési módja:
A frissen leszedett akácvirágot alaposan megmossuk ,lecsepegtetjük, leitatjuk róla a vizet. Belemártogatjuk a tésztába és bő, forró olajban aranybarnára kisütjük. Papírra kiszedve kicsit leitatni róla a felesleges olajat. Meghintve azon frissiben fogyasztjuk!

A virágokat mosás után áztassátok be egy kis citromos/ecetes / vízbe.Minden esetleges szennyeződés lemenjen ról. Leöblítés után itassátok le róla a vizet.

Érdemes kipróbálni! Érdekes és még finom is.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az akácvirág bundában elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook