Rövidlátással (myopia) küszködő, vajúdáson/szülésen már túl levő anyukák (beszélgetős fórum)
Kiarám októberben lesz 3 éves, Dorina pedig gyakorlatilag már bármikor jöhet. De én bízom benne, hogy még marad egy picit, mert elfelejtettem neki mondani, hogy lehet nagyobb, mint a nővére volt anno, úgyhogy saccra még csak 2700 gramm körül van. :) Egyébként "gyártási idő" szerint 10én, mensi szerint számolva 16án van az
(Kiara 3150g és 48 centi volt...)
Azt elhiszem:))
Mennyi idős a kislányod? És mikorra várod a második babádat?
Nekem mákom volt, nem is romlott se terhesség, se szopi alatt, pedig utóbbi 18 hónap volt...
És most sem romlott, csak azt érzem, hogy fáradtabb. Na de mindenestől fáradtka vagyok. :)
Szia!
Ezt nekem is mondta az orvos, de sajnos nem állt vissza. Nekem 0,45-ös volt terhesség alatt a szemem, és nekem sem mondta senki, hogy menjek el a szemészetre. Szerintem nagyon fontos, hogy még terhesség alatt menj, el. Én elrontottam, de biztos, hogy a következő babánál nagyon oda fogok figyelni a szememre, és ha kell több szemészhez is elmegyek.
Sziasztok!
4dioptriás vagyok, mindjárt szülöm a második babánkat. Az eslőt Sopronban szültem, most meg Bécsben fogok.
A legdurvább, hogy a kutyát sem érdekli, hogy szemüveges vagyok, szemfenék-vizsgálaton meg sosem voltam.
Kiara után nekem nem romlott a szemem, a terhesség alatt sem, bár arra felhívta a szemész a figyelmemet, mikor az új szemüvegemet csináltattam, hogy ha romlik is kicsit, valószínűleg visszaáll terhesség előtti állapotra, ha a szoptatást befejezem.
Szia.Nekem komoly myopiám van.(9 dioptria)
Csináltak szemfenék vizsgálatot,és csak császárral szülhettem.
Úgy tudom,5 dioptria felett nem engedik hogy "simán"szülj.
Az orvosnak ezt mindenképpen mond el,és menj el szemészetre.
Menj el szemorvoshoz és kérd ki az ő véleményét.
Nekem is rövidlátásom van nem is gyengén :( Én mind a két babámat természetes úton szülve hoztam világra és semmi baja nem lett a szememnek illetve nem lett rosszabb :)
További ajánlott fórumok:
- Alvással küszködők ide
- Nagyfokú rövidlátás gyermekkorban
- Nagyfokú rövidlátás kisgyermekkorban
- A Forever Vision aloe verás termék használt valakinek rövidlátás esetén? Esetleg tapasztalatok nagyfokú rövidlátásnál?
- Nagyfokú rövidlátás 3 évesen
- Szemorvost keresek Békéscsabán, rövidlátás miatt, tud valaki ajánlani?