Rövid ciklussal teherbe esni, szerinted? (beszélgetés)
Pedig a tünetek alapján mérget mertem volna venni rá, hogy itt bizony baba lesz.
Nagyon sajnálom! :((
Sziasztok!
Vasárnap reggel elkezdtem barnázni, és délután nagy erőkkel megjött. :)
Csinálj egy tesztet mielőbb, ez nagyon baba-gyanús :)
Mindenképpen írj, hogy mi az eredmény. Szorítok! :)
Szia! :) Aranyos vagy... mondjuk én már nem hiszek a csodákban, de köszi. :)
Szerintem abnormálisan rövid ez a ciklus hozzá... a tünetek is korán jöttek, én még mindig a barátcserjére gyanakszom.
Szia!
Tesztet nem csináltam, mivel elkönyveltem, hogy kezdek a változó korba lépni, és amiatt lehet mindez, de ma reggel már kezdett gyanús lenni, hogy valami más lehet a dologban, ezért írtam le mindezt. Még mindig szkeptikus vagyok, és mivel megfogadtam, hogy soha többet nem veszek tesztet, ehhez tartanám is magam. Azért írtam, hátha jelentkezik valaki, aki szedte ezt a bogyót, és hasonlóképpen járt, mint én. :)
Szia!
A dokik mit mondtak a rövid ciklusra? Mert az semmiképp sem lehetett normális állapot. :( A hormonoknak is lehet mellékhatásuk sztem. :(
Esetleg teszet csináltál? Lehet h baba van a dologban. :)
szia megszabad kérdeznem hány éves vagy ? igaz, nekem nincs ilyen gondom mert kapcsolatom sincs, de tudok jó pár dolgot amiktől esetleg nem eshetsz teherbe,... van az endometriózis nevű betegség, hallottál róla ??? illetve fertőzések, hpv ? akármi ? mindent néztek ? azt irod 14 éve nem esel, de itt már szoktak ugy tudom, beültetni vagy inszem vagy lombik. idáig nem jutottál el ? illetve tudom, ez a leggenyóbb dolog amit leirok, és lehet most megutálsz igy ismeretlenül de sajnos mindennek oka van , lehet egyszerűen még nem jött el az időd, illetve ha hagynád,hogy csak történjenek az események akkor fog bekövetkezni...ha valamit nagyon akarunk akkor az általában nem sikerül ,mert görcsösen akarjuk...én ismerek egy lányt, anno volt férje , szépen éltek, 10 x évig nem esett teherbe, aztan lombikkal nagynehezen.. de 5 hónapra megszülettek a gyerekek, az egyik megis halt,azóta lett másik férje és spontan terhes lett., bár azt irod, te egyik kapcsolatodból sem lettél terhes.de sokszor sajnos a vér is " üti egymást " nem mindenkivel passzolunk, ez kémia sajnos.
vagy petevezetö átjárhatóságot csináltak?
szerintem próbáld lelkileg kicsit elengedni ( bár tudom nem lehet ) és hidd el, sikerülhet. ÉÁn mondjuk abszolut ilyen oldalról közelitek meg dolgokat mert én meg hirtelen lettem beteg és elég sulyos, maradandó. és az is lelki alapon jött ki sajnos.
Sziasztok!
Röviden. Közel 14 éve nem esem teherbe. Voltak vizsgálatok, műtétek, éveken át küzdöttünk, de semmi. Elvileg semmi elváltozás nincs, ami miatt ne lehetne babám. Ráment egy házasságom, és azóta volt több kapcsolatom is, de egyikben sem lettem babás, védekezés nélkül.
1 évvel ezelőtt teljesen felborult a hormonháztartásom. 10-15 naponta megjött, nagyon erősen, görcsösen. Hónapról-hónapra rosszabbul éreztem magam, és fogytam is. Kivizsgálások sora. Ultrahang rendben, mammográfián egy cisztát találtak a jobb mellemben, de ezt leszámítva minden rendben. Pajzsmirigy rendben, vérvétel és ultrahang alapján is.
Amikor babaprojekten voltunk, kaptam hormonokat is, de borzasztó hatással voltak rám, így közöltem a dokimmal, hogy nem szeretnék soha többet hormonokat szedni. Ezért felírta nekem a barátcserje kapszulát, napi 2x1-et kell szednem belőle. Most 3. hónapja szedem. Már az első hónapban hosszabbodott a ciklusom, és 20 napra jött meg, semmi előzmény, nem volt nagy görcs, észrevétlenül. A következő hónapban ugyanígy, 22 napra jött meg. Semmi előzmény, kicsi görcs, minden oké. Most lenne a 3. mensim a gyógyszer szedése óta, és nem jön meg. A 21. nap óta nagyon durva hányingerem van, néha mindjárt megjön érzés, de semmi. A melleim megduzzadtak, de nem fájnak, csak olyan furák és érzékenyebbek. Azt tudni kell, hogy a barátcserjét visszavettem már 1 hónappal ezelőtt napi 1 szemre, ahogy a dokim javasolta. Volt már valakinek hasonló esete? Hagyjam abba a barátcserjét?
Előre is köszönök minden hozzászólást! :)
További ajánlott fórumok:
- Rövid luteális fázissal történő teherbeesés sikerült valakinek?
- Rövid ciklussal lehetek terhes?
- Ki hány napos menstruációs ciklussal esett teherbe?
- Goldlily spirál után mennyi esélyem van rövid időn belül teherbe esni?
- Mi számít drasztikusan rövid luteális fázisnak? Van, akinek sikerült a teherbeesés 10 nap körülivel?
- Hosszú ciklussal teherbe esés és a terhesség korának számítása?